DULJAJ BRUTALAN: Bivši trener Partizana žestoko opleo po Piksiju!

Autor:

Sport

13.06.2024

18:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Duljaj nezadovoljan spiskom selektora Stojkovića.

DULJAJ BRUTALAN: Bivši trener Partizana žestoko opleo po Piksiju!

Foto: Starsport

Bivši trener Partizana, Igor Duljaj izneo je u razgovoru za Informer svoje stavove o nedostatku igrača crno-belih na konačnom spisku "Orlova" za Evropsko prvenstvo u fudbalu. Izrazio je žaljenje što golman Aleksandar Jovanović i napadač Samed Baždar nisu našli mesto među odabranima.

- Žao mi je zbog Ace, kojem se isto dešava kao i pred Mundijal u Rusiji, a branio je cele sezone fenomenalno. Smatram da, ako su se pozivali momci iz Superlige i ako ima mesta za igrače iz Zvezde i TSC-a, onda je moralo da bude prostora i za nekoga iz Partizana - poručio je Duljaj.

Foto: Starsport

Dragan Stojković Piksi

Duljaj je takođe naveo važnost prilike za mladog igrača poput Sameda Baždara da trenira i uči od iskusnih fudbalera kao što su Aleksandar Mitrović i Dušan Vlahović. Naglasio je da je Baždar zalog za budućnost i da bi mu iskustvo i rad sa vrhunskim igračima bilo od velike koristi, iako možda ne bi imao značajnu minutažu na terenu.

- Trebalo bi da se makar obrazloži zašto je Baždar bio na širem spisku, a zašto nije otišao na EP i koji su to kriterijumi uzimani u obzir. Niti pokušavam, niti imam pravo da se mešam u posao selektoru. Samo on zna kako mu je, jer svi gledaju u njega i uvek će biti pitanja, zašto ovaj, a ne onaj.S druge strane, Samed je mlad, možda ne bi imao minutažu, ali bi mu mnogo značilo da trenira i uči od asova kao što su Mitrović i Vlahović. Ipak je on zalog za budućnost - jasan je Igor Duljaj.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading