PITANJE OD MILION DOLARA: Navijači u transu - Mesi otrkio kada će i gde okončati svoju igračku karijeru!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

13.06.2024

07:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Za desetak dana će proslaviti svoj 37. rođenda i mnogi već sada spekulišu o njegovom kraju profesionalne karijere.

PITANJE OD MILION DOLARA: Navijači u transu - Mesi otrkio kada će i gde okončati svoju igračku karijeru!

Foto: Tanjug/AP

Lionel Mesi

Argentinski fudbalski superstar, Lionel Mesi, izazvao je veliku pažnju javnosti izjavom da još uvek nije spreman za penziju. U razgovoru za ESPN, Mesi je istakao svoju ljubav prema fudbalu, ističući da i dalje uživa u treninzima i svakodnevnim utakmicama.

- Osvajanje Mundijala je mnogo pomoglo da sagledam stvari drugačije. Trudim se da uživam u svemu mnogo više, da se dobro zabavljam, jer sam svestan da je sve manje vremena. Uživam u malim detaljima za koje znam da će mi nedostajati kada više ne budem igrao - istakao je Mesi.

Otkrivajući ime svog potencijalnog poslednjeg kluba u karijeri, Mesi je izjavio da veruje da će Inter Majami biti njegova posledna stepenica u karijeri. Ova izjava naišla je na veliko interesovanje, a marketinški tim MLS lige brzo je iskoristio priliku da se pohvali ovom informacijom na društvenim mrežama.

Mesijeva izjava da nije spreman za penziju izazvala je brojne reakcije u fudbalskom svetu. Mnogi su izrazili oduševljenje što će ovaj fudbalski genije nastaviti da oduševljava navijače širom sveta. Navijači Intera iz Majamija već su počeli da se raduju činjenici da će Mesija i dalje gledati u svom gradu, a jasno je da će Majami biti i poželjna destinacija za sve ljubitelje fudbala u Sjedinjenim Američkim Državama.

Foto: Tanjug/AP

Maradona vs Mesi - Ko je najbolji argentinski fudbaler svih vremena?

 

Iako je otkrio da planira da završi karijeru u Interu iz Majamija, ostaje da se vidi šta će budućnost zaista doneti za ovu fudbalsku ikonu. Mnogi su već počeli da spekulišu o tome kako će Mesijeva prisutnost uticati na popularnost MLS lige, ali i na samu fudbalsku scenu u Sjedinjenim Američkim Državama.

Leo Mesi, jedan od najvećih fudbalera današnjice, odlučan je u nameri da nastavi svoju karijeru i uživa u igri koju voli. Njegova izjava o završetku karijere u Interu iz Majamija izazvala je veliko interesovanje širom sveta, a navijači i ljubitelji fudbala već nestrpljivo iščekuju da vide šta budućnost nosi za ovu fudbalsku legendu.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading