FABREGAS ŽELI SRPSKOG REPREZENTATIVCA U SVOJIM REDOVIMA: Komo se ozbiljno sprema za narednu sezonu!

Autor:

Sport

11.06.2024

17:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lukić želja španskog tenera.

FABREGAS ŽELI SRPSKOG REPREZENTATIVCA U SVOJIM REDOVIMA: Komo se ozbiljno sprema za narednu sezonu!

Foto: Starsport

Nekadašnji fudbaler Partizana i reprezentativac Srbije, Saša Lukić, mogao bi da napusti Fulam ovog leta, jer je Komo pokazao ozbiljno interesovanje za njegovo dovođenje. Trener ekipe Sesk Fabregas insistira na dolasku ovog veziste, a italijanski Skaj je preneo informaciju da Komo želi i napadača Rome Andreu Belotija, Lukićevog nekadašnjeg saigrača iz Torina. Iako obojica nisu imali zavidnu sezonu, Komo želi da iskoristi njihovu situaciju i dovede ih u svoje redove.

Interesovanje trenera Koma Seska Fabregasa za Sašu Lukića ozbiljno je uzdrmalo fudbalski svet. Nakon ne baš sjajne sezone u Fulamu, Lukić bi mogao da promeni sredinu i pridruži se ekipi koja ozbiljno računa na njegov dolazak. Zanimljivo je da Komo želi da dovede i Lukića i njegovog nekadašnjeg saigrača Belotija, što bi moglo da promeni dinamiku tima.

Foto: twitter.com/FSSrbije

Saša Lukić

Iako Saša Lukić i Andrea Beloti nisu imali zavidnu sezonu, Komo želi da iskoristi njihovu situaciju i dovede ih u svoje redove. Ovo bi moglo da predstavlja veliki izazov za obojicu igrača, ali i potencijalnu šansu za novi početak i povratak u vrhunsku formu. Lukić je prošle sezone za Fulam odigrao 28 mečeva i postigao jedan gol, a imao je i problema sa povredom, ali to je prevazišao. Lukić se sada nalazi sa nacionalnim timom sa kojim se uputio u Nemačku na Evropsko prvenstvo i gde ga očekuju veliki izazovi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading