KAKAV POTEZ DRAGOVIĆA! Sevnula BRUTALNA TETOVAŽA POSVEĆENA ZVEZDI, ali i DIRLJIVE REČI: SINU s ponosom mogu kazati... (FOTO)

Autor:

Sport

24.05.2024

18:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iskusni defanzivac u poslednjem kolu se oprašta od crveno-belih.

KAKAV POTEZ DRAGOVIĆA! Sevnula BRUTALNA TETOVAŽA POSVEĆENA ZVEZDI, ali i DIRLJIVE REČI: SINU s ponosom mogu kazati... (FOTO)

Foto: Starsport

Aleksandar Dragović je doneo odluku da napusti Crvenu zvezdu i to je saopštio upravi kluba! 

Crveno-beli su to objavili na svom sajtu.

- Veliki igrač postaješ onog trenutka kada ispuniš svoje dečačke snove, a o ljubavi prema Zvezdi si svima zadao domaći zadatak. Kada shvatiš da uprkos tome što imaš više od 100 utakmica u najboljim ligama na svetu i u dresu reprezentacije, nećeš biti sve ono o čemu si maštao, ako ne obučeš crveno-beli dres, e onda si ti zvezdaš od glave do pete! I sve ono što si ikada uradio staje u taj osećaj kada izađeš iz čuvenog tunela, a oko tebe 50 hiljada zvezdaša, jer to je nešto drugo, to nije samo fudbal. To je ispit karaktera koji si ti položio čistom desetkom - poručila je Zvezda.

Ništa manje emotivan nije bio ni Dragović, koji je imao dirljivu poruku na Instagramu. Osim toga, on je pokazao svoju novu tetovažu na kojoj je stadion Marakana, a odmah pored je i datum rođenja njegovog sina.

Foto: Instagram

Pre svega, hteo bih da se zahvalim klubu za divnu saradnju u protekle tri godine. Zvezda je oduvek moj san i hvala upravi za ostvarenje istog. Malo je reći da su mi ove tri godine donele radost. Jedna i najveća radost je što mom sinu s ponosom mogu reći da mu je otac igrao za Crvenu zvezdu. Zvezda uvek ostaje u mom srcu. Ostaje mi još jedna želja, a to je da Marakana sutra bude puna i da ceo Beograd čuje ko su delije. Vaš Drago - napisao je Srbin rođen u Beču.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading