ARSENAL PAZARI U SUPERLIGI SRBIJE: Bivše dete Crvene zvezde na radaru engleskog giganta!

Autor:

Sport

04.06.2024

15:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovo bi bio fenomenalan transfer.

ARSENAL PAZARI U SUPERLIGI SRBIJE: Bivše dete Crvene zvezde na radaru engleskog giganta!

Foto: Starsport

Fudbaleri Radničkog 1923 iz Kragujevca su ove sezone postigli izuzetan uspeh plasmanom u kvalifikacije za Ligu konferencija. Ovaj podvig je privukao pažnju klubova širom Evrope, a jedan od fudbalera koji se ističe jeste Matija Gluščević.

Jedan od klubova koji je pokazao veliko interesovanje za mladog Gluščevića je slavni Arsenal iz Londona. Gluščević je privukao pažnju zbog svoje izuzetne brzine, koja je došla do izražaja i u duelu sa Crvenom zvezdom, gde je zabeležio brzinu od 36 kilometara na sat. Ova brzina ga svrstava među najbrže fudbalere u Evropi, odmah iza Nuno Mendeša, Karima Adejemija i Kilijana Embapea.

Foto: Starsport

Matija Gluščević

Pored Arsenala, za Gluščevića su zainteresovani i Udineze, Đenova, Sevilja, Betis, Anderleht, Briž, kao i mnogi drugi klubovi. Ovo svedoči o tome koliko je mladi fudbaler privukao pažnju svojim igrama ove sezone.

Andrija Kaluđerović, zastupnik fudbalera, potvrdio je interesovanje Arsenala za Gluščevića, ističući da su ga posmatrali tokom meča sa Crvenom zvezdom i da prate situaciju oko njegovog mogućeg transfera.

- Da, gledali su ga na Marakani protiv Zvezde. Prate situaciju oko njegovog transfera i raspituju se - naveo je Kaluđerović za Sportske.net.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading