UŽASNE VESTI! Poznati sportista PREMINUO U 31. GODINI!

Autor:

Sport

30.05.2024

21:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Čeka se obdukcija, trener u šoku!

UŽASNE VESTI! Poznati sportista PREMINUO U 31. GODINI!

Foto: Instagram/kevingebhardt_

Sportski svet je potresen vestima o tragičnoj smrti poznatog bodibildera Kevina Gebharda, koji je preminuo u svojoj kući u 31. godini života. Kevin je preminuo nešto više od mesec dana nakon operacije kolena, a njegov trener je potvrdio ovu tužnu vest, ističući da je Kevin pronađen mrtav u svom stanu. Uzrok smrti još uvek nije poznat, a detalji će biti saopšteni nakon obdukcije.

Kevin Gebhard je bio podvrgnut operaciji kolena 26. aprila, a njegova poslednja objava na društvenim mrežama prikazivala ga je u invalidskim kolica uz poruku: "Vreme leči svaku štetu". Ova tužna slika ostavlja mnoga pitanja u vezi sa njegovim zdravstvenim stanjem i operacijom kojoj je bio podvrgnut.

Njegov trener je izrazio duboko žaljenje zbog prerane smrti Kevina Gebharda, ističući da je sportski svet izgubio još jednog od svojih članova. Ova vest je potresla mnoge kolege i pratioce bodibilding scene, ostavljajući ih u šoku i neverici.

- Prerano smo izgubili još jednog od naše gvozdene braće. Obavešten sam da je Gebhard pronađen mrtav u svom stanu - saopštio je njegov trener.


Iako su informacije o uzroku smrti trenutno nedostupne, očekuje se da će detalji biti saopšteni nakon obdukcije. Ovo je izazvalo dodatnu pažnju javnosti, koja želi da sazna više o okolnostima koje su dovele do ovog tragičnog ishoda.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading