SRPSKI SUSRET U LOS ANĐELESU: Bogi i Jovelja digli tri prsta usred Amerike! (FOTO)

Autor:

Sport

30.05.2024

14:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nije važno je li fudbal ili košarka, bitno je da smo naši...

SRPSKI SUSRET U LOS ANĐELESU: Bogi i Jovelja digli tri prsta usred Amerike! (FOTO)

Foto: X/Joveljicdejan

Fudbaleri LA Galaksija ostvarili su važnu pobedu nad ekipom Dalasa rezultatom 3-1, a junaci večeri bili su Dejan Joveljić i Riki Puig. Ovo je bio drugi trijumf tima iz Los Anđelesa u poslednjih sedam utakmica, čime su zadržali nepobedivost na domaćem terenu tokom ove sezone.

Dejan Joveljić je bio nezaustavljiv na terenu, postigavši dva gola i tako značajno doprinevši trijumfu svog tima. Već u četvrtom minutu dao je prvi pogodak sa penala, a potom je u 66. minutu bio precizan sa jedanaesterca za vođstvo od 2-1. Uz to moramo pomenuti i nestvarnu situaciju u 32. minutu, kada je Joveljić postigao gol nakon što je golman Dalasa uspeo da odbrani penal njegovom saigraču Peku, a potom i odbitak, posle čega je srpskom napadaču pogodak ipak poništen zbog ofsajda.

Baš kada je odigrao jednu od svojih najboljih utakmica, na tribinama stadiona u Los Anđelesu našao se jedan specijalan gost - kapiten košarkaške reprezentacije Srbije Bogdan Bogdanović. Njih dvojica imali su poseban susret na kraju meča, a Jovelja je čini se poklonio Bogiju potpisan dres, sa sve tri prsta na slici. Uvek je lepo videti naše kako neguju Srpstvo "preko bare".

LA Galaksi je i dalje nezaustavljiv na svom terenu protiv ekipe Dalasa, sa impresivnim skorom od 27 pobeda, 9 remija i 6 poraza u 42 odigrane utakmice.


Nakon pogotka Joveljića, Patrikson Delgado je uspeo da postigne jedini gol za rivalski tim u 22. minutu, dok je Nkosi Tafari dobio drugi žuti karton i bio isključen u 82. minutu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading