ZVEZDA DANAS PROMOVIŠE PRVO POJAČANJE! KAKAV DAN ZA BRAĆU ILIĆ: Jedan saznao da ide na EVRO, drugi dolazi na Marakanu!

Autor:

Sport

28.05.2024

10:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Danas imaju mnogo razloga za slavlje u porodici.

ZVEZDA DANAS PROMOVIŠE PRVO POJAČANJE! KAKAV DAN ZA BRAĆU ILIĆ: Jedan saznao da ide na EVRO, drugi dolazi na Marakanu!

Foto: Printskrin/Youtube/Južne vesti

Braća Ilić: Usponi i padovi na fudbalskom putu

Braća Ilić, Ivan i Luka, danas su u centru pažnje fudbalske javnosti, ali zbog različitih razloga. Selektor Dragan Stojković uvrstio je mlađeg Ilića, Ivana, na spisak reprezentativaca Srbije za Evropsko prvenstvo u Nemačkoj, dok će stariji Luka biti promovisan danas kao prvo pojačanje Crvene zvezde u letnjem prelaznom roku!

Od Crvene zvezde do svetskih terena

Ivan i Luka su svoje fudbalske karijere započeli u Crvenoj zvezdi, gde su igrali zajedno u sezoni 2016/2017 pre nego što su prešli u Mančester siti. Nakon povratka u Crvenu zvezdu na pozajmicu, njihovi putevi su se razdvojili, vodeći ih ka različitim klubovima i fudbalskim ligama.

Republika

Foto: Printskrin/Youtube/Južne vesti

Luka Ilić u dresu TSC

Ivan Ilić je stekao iskustvo u dresu Verone, pre nego što je prešao u Torino, dok je Luka igrao u Francuskoj za Trous i na pozajmici u TSC. Obojica su se istakli svojim veštinama i doprineli timovima u kojima su nastupali, pa su se crveno-beli iz tog razloga odlučili da na Marakanu vrate upravo Luku, a promocija će se obaviti danas od 14 časova.


Novi izazovi i uspesi

Danas je Ivan Ilić u fokusu zbog učešća na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj, dok se Luka Ilić priprema da potpiše četvorogodišnji ugovor sa Crvenom zvezdom. Njihov uspon kroz fudbalske rangove, kao i prelasci iz različitih klubova i liga, predstavljaju zanimljivu priču o talentu, trudu i upornosti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading