KAKVA ZVEZDA - STRAŠNA ZVEZDA! Ovoliko golova su crveno-beli prosečno davali ove sezone u Srbiji

Autor:

Sport

24.05.2024

09:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Milojević je preporodio tim.

KAKVA ZVEZDA - STRAŠNA ZVEZDA! Ovoliko golova su crveno-beli prosečno davali ove sezone u Srbiji

Foto: Starsport

Fudbaleri Crvene zvezde osvojili su i četvrtu duplu krunu zaredom savladavši Vojvodinu u finalu Kupa Srbije sa 2:1. S obzirom na to koliki je ovo uspeh, čini se da su crveno-beli malo "razmazili" navijače, budući da mnogi od njih ne shvataju težinu tog rezultata.

Ipak, nije sve išlo baš najjednostavnije ove sezone. Mnogo mučenja pod palicom Baraka Bahara, primljenih golova, slabe završnice... Onda je došao Vladan Milojević i, baš kao i prošlog puta, vratio stvari na svoje mesto. Doneo je samopouzdanje ekipi koja je "prodisala" i pitanje je šta bi bilo u Evropi da je on bio tu i prošle jeseni.

Još jedan podatak koji govori o tome koliko su dominantni bili u Srbiji ove sezone crveno-beli jeste da su na domaćoj sceni postigli 108 golova. Od toga 90 u Superligi Srbije i još 18 u Kupu, što je prosečno 2,6 po meču. Impresivna statistika crveno-belih koji će imati priliku da je i dodatno poprave u subotu u poslednjem kolu protiv Čukaričkog kada je ujedno i proslava titule.

Podsetimo, goreće Marakana u subotu, a goreće i Kalemegdan. Fudbaleri Crvene zvezde igraju poslednju utakmicu ove sezone od 19 časova, ali ishod tog susreta, sem ako "brđani" ne pobede pa prekinu rekordan niz nepobedivosti na domaćem terenu, je u drugom planu. Biće to crveno-bela fešta jer će ulaz na Marakanu biti slobodan i očekuje se atmosfera kao na žurci.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading