NEDIMOVIĆ PREPONOSAN: Maksimalna promocija, zbog ovoga je država radila! A SADA - SRBIJA!

Autor:

Sport

21.05.2024

22:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Potpredsednik FSS govorio je nakon finala Kupa.

NEDIMOVIĆ PREPONOSAN: Maksimalna promocija, zbog ovoga je država radila! A SADA - SRBIJA!

Foto: FSS

Branislav Nedimović

Fudbaleri Crvene zvezde pobedili su Vojvodinu sa 2:1 i osvojili Kup Srbije. Spektakularno finale bilo je odigrano na novom stadionu Lagator u Loznici.

Ponosan je tim povodom bio prvi potpredsednik Fudbalskog saveza Srbije.

- Predivna noć! Maksimalna promocija stadiona Lagator, puna afirmacija. Zbog ovoga je država radila. Dobra utakmica, sjajna atmosfera. Sada prelazimo na obaveze reprezentacije, nadamo se da će naši momci na Evropsko prvenstvu otići dalje od grupe - kaže Branislav Nedimović.

Tim iz Ljutice Bogda došao je do četvrte u nizu duple krune. Strelci za crveno-bele iz Beograda bili su Mirko Ivanić u 37. i Uroš Spajić u 60, dok je za "staru damu" pogodio Aleka Vukanović u 98. minutu.

Prednost timu sa Marakane na Lagatoru doneo je Mirko Ivanić u 37. minutu kada je iskoristio odlično dodavanje Šerifa Endiajea i rutinski naterao Lazara Carevića da izvadi loptu iz mreže - 1:0.

Crveno-beli iz prestonice su udvostručili prednost u 66. minutu kada je Hvang uputio centaršut iz kornera, a Spajić je glavom pogodio. Zvezda je u nastavku prepustila blagu inicijativu Vojvodini, a šampion je mogao u dva navrata do trećeg gola. Prvi put u 82. minutu kada je Endiaj bio u ofajsu, a drugi put u 89. minutu kada je Ivanić proigrao Kataija koji je šutirao, ali preko gola. Tačku na susret stavio je Aleksa Vukanović koji je u finišu susreta postigao prelep pogodak.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading