ŽURKA, ŽURKA, ZBOG TOGA SAM DOŠAO: Zvezdini stranci ne mogu da dočekaju subotu i proslavu titule

Autor:

Sport

23.05.2024

13:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crveno-beli spremni za feštu na Marakani i Kalemegdanu.

ŽURKA, ŽURKA, ZBOG TOGA SAM DOŠAO: Zvezdini stranci ne mogu da dočekaju subotu i proslavu titule

Foto: Starsport

Goreće Marakana u subotu, goreće Kalemegdan! Fudbaleri Crvene zvezde igraju 25. maja poslednju utakmicu ove sezone protiv Čukaričkog od 19 časova, ali ishod tog susreta, sem ako "brđani" ne pobede pa prekinu rekordan niz nepobedivosti na domaćem terenu, je u drugom planu. Biće to crveno-bela fešta jer će ulaz na Marakanu biti slobodan i očekuje se atmosfera kao na žurci.

Spektakl sa našeg najvećeg stadiona, na kojem će se slaviti 35. titula šampiona države, ujedno i 14. dupla kruna, preseliće se na Kalemegdan, gde će se igrači odmah po završetku meča zaputiti. Navijači će se pridružiti šetnji do Kalemegdana kako bi proslavili titulu sa svojim omiljenim timom. Na Kalemegdanu će biti postavljena bina ispod spomenika Pobednika, na kojoj će izaći prvotimci kluba iz Ljutice Bogdana. Očekuje se da će Kalemegdan biti ukrašen crveno-belim obeležjima, a posetioci će imati priliku da uživaju u brojnim iznenađenjima koja su pripremljena za tu priliku.

Sve navedeno ne mogu da dočeaju da dožive igrači koji su došli letos i jesenas. I to stranci, jer su i negde daleko čuli kako slave Zvezda i delije.

Uspeli smo da osvojimo duplu krunu i veoma sam srećan zbog toga. Znam koliko je navijačima važno da se svaki trofej osvoji, a i mi fudbaleri volimo medalja i odličja. Ponosan sam na sve ono što smo uradili ove sezone, a sve uspehe želimo da zaokružimo u subotu pred punom Marakanom. Znam da je besplatan ulaz i da će biti ceremonija, tako da se nadam da će zvezdaši napuniti tribine i da ćemo imati crveno-belu žurku - počeo je golman Omri Glazer.

Republika

Foto: Starsport

Omri Glazer sa najmilijima

 

Oduševljen je Izraelac podrškom koju Zvezda ima čitave sezone.
 
- Iz dana u dan sam sve više uveren u to da je Zvezda najveći klub na ovim prostorima. Neverovatna podrška navijača, i to ne može da se opiše rečima, već mora da se oseti. Zahvalan sam na tome što sam deo svih uspeha Zvezda. Još jednom, odigrali smo fantastičnu sezonu i želimo da je pred punom Marakanom u subotu zaokružimo, uz trijumf naravno - podvukao je Glazer.

Još veći povod za slavlje imaće Šerif Endiaje. On je čitavog proleća bio nezaustavljiv. On je bio jedan od najvažnijih u timu kada je reč o pobedi protiv Vojvodine i osvajanju Kupa Srbije. Sada, Endiaje poziva navijače da dođu u subotu na proslavu titule.

Republika

Foto: Starsport

Zbog trofeja i došao u Zvezdu: Šerif Endiaje

Ovo su moji prvi trofeji u karijeri. Mnogi su me pitali kada sam dolazio u Zvezdu, zašto nisam ostao u Adani. Međutim, moja želja je bila da osvojim trofej, to smo danas ostvarili, bili smo bolja ekipa. Dešavaju se ovakave situacije, bilo je dosta poništenih golova. Kada promašim šansu ili se desi da gol bude poništen, uvek se trudim da budem bolji i da postignem pogodak. Bilo mi je prelepo na terenu sa saigračima, igrali smo u sjajnom ambijentu. Uživali smo u ceremoniji i proslavi, ali je ovo samo početak filma koji će se nastaviti u subotu. Biće spektakl – istakao je Endiaje, pa dodao da bez poverenja trenera Vladana Milojevića ne bi bio tu gde jeste:

- Milojević mi je ulio dosta samopouzdanja, rekao mi je da verujeu mene, kao i da je siguran da mogu da pomognem ekipi. To mi je mnogo značilo – zaključio je Šerif.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO


 

Komentari (0)

Loading