MILOJEVIĆ OSTAVIO IZNENAĐENJE ZA ZVEZDAŠE: "Videćete sutra"

Autor:

Sport

15.05.2024

16:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zagonetan je bio trener crveno-belih.

MILOJEVIĆ OSTAVIO IZNENAĐENJE ZA ZVEZDAŠE: "Videćete sutra"

Foto: Starsport

Fudbaleri Crvene zvezde sutra igraju pretposlednju rundu Superlige Srbije u plej ofu protiv Napretka u Kruševcu. To će takođe biti i poslednja priprema crveno-belih pred finale Kupa sa Vojvodinom. 

Trener šampiona Srbije Vladan Milojević, iako je titula odavno zagarantovana, poziva na jedan dobar meč gde će njegova ekipa dati sve od sebe da pobedi.

- Uvek je lepo igrati u Kruševcu, to je fudbalski grad i publika tamo voli dobru igru. Očekujem veliki broj navijača na stadionu, a što se rezultata tiče, oni će sigurno biti rasterećeni. Imaju mladih igrača, uz par iskusnih koji prave razliku, tako da sam siguran da će biti zanimljiva utakmica. Što se tiče njihovog poraza od Vojvodine, ne gledamo to tako, svaka utakmica je za sebe - počeo je Milojević.

Republika

Foto: star sport

Bukari u Kruševcu

Andrija Majdevac je rešio meč u korist Napretka protiv Partizana dva puta ove sezone, a poznato je da je veliki navijač Zvezde.

- Andrija Majdevac je igrač koji zavređuje pažnju, ali mi smo fokusirani na čitav tim Napretka, a ne na pojedinca. Uvek tako razmišljamo, nastavio je trener Zvezde.

Za kraj je ostavio malo iznenađenje za navijače.

- Imamo malih problema, tako da ćemo videti danas posle treninga ko će putovati u Kruševac. Videćete sutra ko će od bonusa biti na terenu - podvukao je Milojević.

Podsetimo, ovaj duel je bez takmičarskog značaja i za jedne i za druge, budući da se odavno zna da su crveno-beli na vrhu, dok "čarapani" nemaju šanse za plasman u Evropu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading