U BAJERNU KO DA VLADA KUGA! Zidan ih BRUTALNO ODJAVIO: Ne, neću! Tuhelu ne pada na pamet da MENJA PLAN!

Autor: M. M.

Sport

06.05.2024

09:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rasulo u nemačkom gigantu.

U BAJERNU KO DA VLADA KUGA! Zidan ih BRUTALNO ODJAVIO: Ne, neću! Tuhelu ne pada na pamet da MENJA PLAN!

Foto: Tanjug/AP

Zinedin Zidan

Turbuletni dani u redovima velikog Bajerna iz Minhena. Slavni klub sutra igra revanš polufinala Lige šampiona protiv Reala u Madridu, nakon 2:2 na "Alijanc Areni", a uveliko traju nagađanja ko će naslediti Tomasa Tuhela na klupi.

U nedostatku rešenja, pojavile su se informacije da će nemački stručnjak imati ostati na poziciji trenera, što je on demantovao. Podsetimo, on sa klubom iz Minhena ima ugovor do juna 2025. godine, ali su dve strane zbog loših rezultata Bajerna dogovorile prevremeni prekid saradnje. Rukovodstvo Bajerna već mesecima traži novog trenera, a klub iz Minhena su odbili Ćabi Alonso, Julijan Nagelsman i Ralf Rangnik.

- Bajern aktivno traži novog trenera od kada smo dogovorili prekid saradnje. Pretpostavljam da su to radili i pre nego što smo napravili dogovor. To je veoma loše za mene da dođu i kažu: 'Opet ćemo da pokušamo sa tobom'. Ne, što se mene tiče, ta priča je završena, sve je jasno - rekao je Tuhel za Skaj Nemačka.

Inače, Bajern je ostao bez titule u Nemačkoj posle dugo godina, takođe i bez trofeja u Kupu, a legendarni Zinedin Zidan viđen je kao spasilac. Međutim, izgleda da ni Zidan neće prihvatiti vruć krompir u svoje ruke.

- Ne! Neću biti trener Bajerna. Gledaću utakmicu polufinala Lige šampiona i navijati - rekao je Zidan za nemački Skaj Sport i izrazio nadu da će Real proći u finale.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading