DELIJE, LETNJA TRANSFER BOMBA JE SPREMNA: Hvangov zemljak stiže na Marakanu - Zvezda na južnokorejski pogon!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

26.04.2024

17:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Drugi pokušaj angažovanja sjajnog fudbalera, čini se biće uspešan.

DELIJE, LETNJA TRANSFER BOMBA JE SPREMNA: Hvangov zemljak stiže na Marakanu - Zvezda na južnokorejski pogon!

Foto: Tanjug/AP

Dovođenje Južnokorejanca In Bom Hvanga na Marakani se pokazalo kao uspešan potez. Korejanac je u prolećnom delu sezone pokazao sav raskošan talenat i mnogi ga smatraju najzaslužnijim za prolećnu seriju crveno-belih kojim je ekipa sa stadiona "Rajko Mitić" stigla na korak od osvajanja nove duple krune.

Tokom prethodne zime srpski šampion je želeo da bekovsku poziciju pojača još jednim Korejancem, a kao primarna "meta" targetiran je Jung Vu Seol, fudbaler koji uspešno može da odgovori bekovskim zadacima na obe strane terena.

Činilo se u jednom momentu da je posao blizu realizacije, ali je trener Ulsana, ekipe za koju Seol nastupa od januara 2020. godine, stavio veto na njegov odlazak, ali se čini da će letnji meseci konačno dovesti do selidbe dvadesetpetogodišnjeg fudbalera u Evropu.

Kako prenose beogradski mediji, Seol ima važeći ugovor sa ekipom Ulsana do 31. decembra 2025. godine, ali se ipak očekuje da ovoga puta problema u realizaciji transfera, neće biti.

Foto: Starsport

Opravdao je uloženi novac - In Bom Hvang

 

- Jung Vu Seol:

Datum rođenja: 5. decembar 1998. godine

Mesto rođenja: Ulsan - Južna Koreja

Pozicija u timu: bekovske pozicije

Igračka karijera: Enjang (Južna Koreja), Ulsan Oktdong (Južna Koreja), Ulsan U-15 (Južna Koreja), Ulsan U-17 (Južna Koreja), Ulsan Univerzitet (Južna Koreja), Ulsan (Južna Koreja)

Reprezentacija: Južna Koreja (14 utakmice)

Trener Vladan Milojević svakako sa nestrpljenjem iščekuje dovođenje sjajnog Južnokorejanca, s obzirom da tokom prolećnog dela sezone najveće probleme ima upravo na bekovskim pozicijama na kojima su nastandardniji bili Srđan Mijailović desno i Milan Rodić levo.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading