ZVEZDA U FINALU KUPA, A DELIJE IMAJU IPAK NEŠTO DA ZAMERE: Navijači traže odlazak jednog igrača!

Autor:

Sport

24.04.2024

21:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crveno-beli još jednom bolji od večitog rivala.

ZVEZDA U FINALU KUPA, A DELIJE IMAJU IPAK NEŠTO DA ZAMERE: Navijači traže odlazak jednog igrača!

Foto: Starsport

Fudbaleri Crvene zvezde ostvarili su važnu pobedu na svom terenu protiv Partizana rezultatom 2:0, čime su se plasirali u finale Kupa gde će se suočiti sa Vojvodinom. Ovaj trijumf je izazvao veliko zadovoljstvo među navijačima šampiona Srbije.

Crveno-beli imaju prilku da se bore za četvrtu uzastopnu duplu krunu, što je impresivan podatak. Međutim, navijači tima iz Ljutice Bogdana nisu baš zadovoljni trijumfom njihovih miljenika. Delije smatraju da je moglo i više da bude, a uperili su prstom na Šerifa Endiaja.

 

 

 

 

 

 

 

 

Podsetimo, Zvezda će se u finalu kupa sastati sa Vojvodinom koja je bila bolja u Kragujevcu od Radničkog 1923 sa 1:0. Biće to uzbudljiv meč, uzimajući u obzir odličnu formu Stare Dame, a žitelji Loznice biće svedoci spektakla koji će se odigrati na novom stadionu Lagator. 

Naravno, Delije su ponovo opravdale očekivanja i bili na visini zadatka. Navijači crveno-belih su tokom čitavog susreta neumoljivo bodrili svoj tin koji je dominirao tokom čitavog susreta. Atmosfera pred ovaj okršaj bila je vatrena, a najvatrenije pristalice tima iz Ljutice Bogdana pecnule su par navrata ljutog rivala.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading