DELIJE PONOVO NA VISINI ZADATKA: Navijači Zvezde još jednom napravili fantastičnu atmosferu! (FOTO)

Autor:

Sport

24.04.2024

20:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vruće na Marakani.

DELIJE PONOVO NA VISINI ZADATKA: Navijači Zvezde još jednom napravili fantastičnu atmosferu! (FOTO)

Foto: Starsport

Fudbaleri Crvene zvezde i Partizana trenutno igraju polufinalni meč Kupa Srbije koji je počeo do 19.00 časova na stadionu Rajko Mitić. Tim iz Ljutice Bogdana trenutno vode rezultatom 2:0, a stelci su bili autogol Filipovića i Piter Ojainka. 

Naravno. Delije su ponovo bile na visini zadatka. Naime navijači Zvezde su došli u velikom broju, a potom napravile bakljadu i stvorili dimnu zavesu na stadionu. Najvatrenije pristalice crveno-belih godinama unazad pokazuju vernost klubu i predstavljaju 12. igrača crveno-belima. 

Republika

Foto: Starsport

 

Takođe, grači crno-belih su imali vruć doček kada su izašli na teren, pošto su ih navijači domaćeg tima brutalno isprozivale. Podsetimo, Atmosfera je bila napeta nakon nedavnog večitog derbija u kome su fudbaleri Zvezde trijumfovali rezultatom 3:2, a nezadovoljstvo je izazvalo deljenje pravde sudije Pavla Ilića. 

Ipak, Partizan je odlučio da se pojavi na stadionu, uprkos ranijim najavama da neće igrati, ali su igrači ipak izratili protest tako što su slali loptu u aut nakon početnog udarca. Pobednik ovog duela igraće protiv Vojvodine u finalu koja je bila bolja od Radničkog 1923 iz Kragujevca na Čika Dači.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading