POSLEDNJE OBRAĆANJE MILOJEVIĆA i DULJAJA PRED DERBI: Evo šta su treneri Zvezde i Partizana poručili!

Autor:

Sport

24.04.2024

18:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Očekuje nas spektakl.

POSLEDNJE OBRAĆANJE MILOJEVIĆA i DULJAJA PRED DERBI: Evo šta su treneri Zvezde i Partizana poručili!

Foto: Starsport

U 19 časova cela Srbija staje, jer se igra utakmica koja ćitavu državu razdvaja na dva dela tj  dve boje. Poprište događanja biće Topčidersko brdo i stadion Rajko Mitić gde će Crvena zvezda i Partizan odigrati 174. večiti derbi u okviru polufinala Kupa Srbije Za mnoge je ovo praznik fudbala i uvek se sa velikom željom iščekuje ovaj susret.

Pred ovaj okršaj se po poslednji put oglasio i trener crveno-belih, Vladan Milojević koji je istakao da je sve smešteno u 90 minuta.

- Važnost utakmice je velika, polufinale, sve je smešteno u 90 minuta. Sasvim drugo takmičenje od prvenstva. Partizan ima svoje, mi svoje ambicije, a na terenu ćemo videti kako smo se spremili - rekao je Milojević i dodao:

- Nismo imali mnogo vremena za rad, glavna stvar je koncentracija. Fudbal je igra grešaka, iz nekih situacija date gol, a iz nekih ne. Prethodni derbi je iza nas, trudićemo se da budemo koncentrisaniji kako u napadu tako i u odbrani. Spremni smo na sve - naveo je trener Zvezde.

Pored Milojevića i trener Partizana, Igor Duljaj je izneo svoja očekivanja.

- Nema sujeverja, nismo promašili put, stigli smo na vreme, najvažnije je da uradimo ono zbog čega smo došli, a to je da pobedimo Zvezdu. Imamo cilj, imamo ambicije, neće biti lako, pre nekoliko dana smo igrali, nema iznenađenja. Nadam se da će biti navijača budući da je loše vreme - jasan je strateg crno-belih i nastavlja:

- Partizan ima dva odlična golmana i stručni štab, sve što smo radili smo preneli na teren. Videćemo kako ćemo danas izgledati, imamo svoju ideju, ali ima je i Zvezda. Ovo je specifična utakmica, jednom od timova može da donese trofej. Klub je odlučio da koneferencije ne bude, izvršio sam ono što su tražili, nemam šta da dodam. Koncentrisan sam na ono što nas očekuje danas - istakao je Duljaj.

Podsetimo, prošli večiti derbi u prvenstvu koji je se odigrao u subotu pripao je timu iz Ljutice Bogdana rezultatom 3:2. Sada će izabranici Igora Duljaja sigurno ući u ovaj susret sa velikom motivacijom. Eventualno osvajanje najmasovnijeg takmičenja u zemlju bilo spas sezone, dok sa druge strane četa Vladana Milojevića juri četvrtu duplu krunu u nizu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading