POZNAT PRVI FINALISTA KUPA SRBIJE! Spektakularna završnica u Kragujevcu!

Autor:

Sport

24.04.2024

17:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Gol u nadoknadi odlučio pobednika!

POZNAT PRVI FINALISTA KUPA SRBIJE! Spektakularna završnica u Kragujevcu!

Foto: Starsport

Fudbaleri Vojvodine prvi su finalisti Kupa Srbije pošto su golom u 91. minutu savladali Radnički u Kragujevcu sa 1:0!

Tako su Novosađani postali prvi od dva tima koji se domogao finala koje će biti odigrano u Loznici 23. maja, a večeras nakon večitog derbija saznaće da li će tamo odmeriti snage sa Crvenom zvezdom ili Partizanom.

Nakon što je odigran nešto manje zanimljiv duel nego što smo navikli od domaćeg tima na "Čika Dači", viđen je šok u nadoknadi vremena. Sve je mirisalo na to da ćemo gledati jedanaesterce, ali usledio je veliki propust u odbrani domaćih. Odlučujući gol postigao je Seid Korać koji je ostao potpuno usamljen ispred Lekovića. u 91. minutu, nakon izvanrednog napada koji je započeo Savićević. Ovaj gol ne samo da je odveo Vojvodinu u finale, već je i označio prvi gol Koraća u dresu Lala.

Republika

Foto: Starsport

Radnički - Vojvodina

Polufinalni meč Kupa Srbije između Radničkog iz Kragujevca i Vojvodine obeležio je gol u nadoknadi, ali je ranije jedan neobičan trenutak privukao pažnju svih prisutnih. Naime, tokom prekida radi ukazivanja pomoći jednom igraču domaćeg tima, pored aut linije momak zadužen za bezbednost "vodio je bitku" sa jednim malim psom.

Republika

Foto: Starsport

Pas u Kragujevcu

Kuca je uspela da mu pobegne i ušeta na teren, prođe pored medicinske ekipe koja je ukazivala pomoć i izađe sa druge strane. Do tog trenutka na stadionu "Čika Dača" nije bilo uzbuđenja - nijedna ekipa nije uspela da zatrese mrežu, pa je ulazak psa na teren izazvao pravo oduševljenje među navijačima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading