VELEOBRT! NAĐ SE OPORAVIO I IPAK STIGAO NA MARAKANU! Evo ŠTA je bio problem sa trenerom Partizana! (VIDEO)

Autor:

Sport

20.04.2024

17:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šta se dešava?!

VELEOBRT! NAĐ SE OPORAVIO I IPAK STIGAO NA MARAKANU! Evo ŠTA je bio problem sa trenerom Partizana! (VIDEO)

Foto: FK Partizan

Albert Nađ na MArakani

Albert Nađ neće moći da vodi ekipu Partizana u 173. večitom derbiju, pošto je neposredno pred meč završio u Urgentnom centru - pisalo se pre samo 20 minuta, ali sada stižu druge vesti! Nađ se ipak oporavio i uputio ka Marakani gde će ipak sedeti na klupi crno-belih i predvoditi tim!

Prvo je javljeno kako je Nađ završio u Kliničkom centru usled zdravstvenog problema, a kako Telegraf saznaje, reč je o kamenu u bubregu koji je krenuo i napravio problem.

Pomoćni trener Partizana je dobio injekcije i stigao na mesto odigravanja, gde će danas predvoditi tim.

 

 

Umesto njega, kraj aut linije trebalo je da stoji Bojan Zavišić, drugi pomoćnik šefa struke, ali od toga neće biti ništa.

Podsetimo, prvi šef struke crno-belih je protiv Čukaričkog zaradio četvrti žuti karton zbog kog neće moći da vodi ekipu u 173. susretu sa Crvenom zvezdom na Marakani.

Albert Nađ, prva njegova zamena, u utorak je zbog nesuglasica odlučio da napusti Humsku, ali je već dan kasnije promenio odluku, što je potvrdio i generalni direktor kluba Miloš Vazura.

Igor Duljaj je nakon toga rekao:

- U ovom momentu smo svi koncentrisani za predstojeće mečeve sa Crvenom zvezdom i ne bih pridavao previše značaja događaju o kome me pitate, a na kome javnost insistira u prethodna 24 časa. Najbitnije je da smo seli za sto, prevazišli sve to što se dogodilo i da smo svi, zajedno sa igračima, fokusirani isključivo na utakmice sa Crvenom zvezdom u prvenstvu i Kupu Srbije, pa dodao:

- Dešavaju se nesporazumi i tenzije i u familijama, a kamoli u velikim sportskim kolektivima, iako je ovo naše baš „prenaduvano” u medijima. Izvinite, sada moram na trening, ostavio bih temu koja vas zanima u prošlosti, jer smo je i prevazišli i nastavili dalje. Nismo uopšte mi važni, važan je samo Partizan.

Da li se radi o stvarnim zdravstvenim problemima ili je nešto drugo u pitanju, saznaćemo uskoro.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading