LEGENDARNI BINIĆ IZNEO SVOJA OČEKIVANJA PRED DERBI: ''Nadam se da će biti tako!''

Autor:

Sport

20.04.2024

17:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

''Svaka utakmica između Zvezde i Partizana je bitna!''

LEGENDARNI BINIĆ IZNEO SVOJA OČEKIVANJA PRED DERBI: ''Nadam se da će biti tako!''

Foto: Starsport

Dragiša Binić

Danas u 18 časova cela Srbija staje, jer se igra utakmica koja ćitavu državu razdvaja na dva dela tj  dve boje. Poprište događanja biće Topčidersko brdo i stadion Rajko Mitić gde će Crvena zvezda i Partizan odigrati 173. večiti derbi u okviru prvog kola plej-ofa Superlige Srbije. Za mnoge je ovo praznik fudbala i uvek se sa velikom željom iščekuje ovaj susret.

Legendarni fudbaler tima iz Ljutice Bogdana, Dragiša Binić je pred ovaj duel za Sport Klub istakao da je red da Zvezda dobije sa većom razlikom.

- Mislim da će biti dosta golova, atraktivna utakmica, ali smatram da je red da Zvezda pobedi sa većom razlikom. Kvalitetnija je, mnogo je bolja. Oba tima imaju bolji napad nego odbranu - rekao je Bina.

Binić se potom osvrnuo na prethodni derbi.

- Bilo je mnogo šansi, ali smo promašivali, nismo dali golove. Nadam se da će sada pasti gol u prvih pet minuta - naveo bivši as crveno-belih.

Poručio je da je svaka utakmica između Zvezde i Partizana bitna.

-Mislim da je svaka utakmica između Zevzde i Partizana bitna, nebitno da li je za dva, četiri, ili deset dana. Dobijanjem ove utakmice Zvezda završava prvenstvo, a u sredu nas očekuje kup, finale pre finala - zaključio je Binić.

S obzirom na očekivanja i komentare Dragiše Binića, jasno je da je večerašnji derbi između Crvene zvezde i Partizana privukao veliku pažnju javnosti i da se očekuje izuzetno uzbudljiva utakmica. Navijači će svakako sa nestrpljenjem iščekivati ishod ovog susreta, a atmosfera na stadionu Rajko Mitić sigurno će biti uzbudljiva i neizvesna.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading