IGOR DULJAJ POSLAO EMOTIVNU PORUKU DEJANU STANKOVIĆU ZBOG SINA: Derbi je derbi, ali prijateljstvo je iznad fudbala

Autor:

Sport

19.04.2024

11:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sport mi je omogućio da upoznam mnogo divnih ljudi, a među njima je i Deki, rekao je trener Partizana pred večiti derbi.

IGOR DULJAJ POSLAO EMOTIVNU PORUKU DEJANU STANKOVIĆU ZBOG SINA: Derbi je derbi, ali prijateljstvo je iznad fudbala

Foto: Instagram/stefistankovic

Dejan i Stefan Stanković

Fudbaleri Partizana gostovaće sutra u sredu Crvenoj zvezdi u 173. večitom derbiju, ali treneru Igoru Duljaju nije samo fudbal na pameti. Istina, šef struke crno-belih neće moći da vodi ekipu na Marakani jer je dobio četvrti žuti karton protit Čukaričkog u prethodnom kolu, pa je možda i zato možda malo skrenuo misli.

Naime, dok večiti rivali vode bitku za titulu, nekadašnji strateg i as Zvezde Dejan Stanković vodi mnogo važniju bitku, tačnije njegov sin Stefan. Kao što je Republika već pisala, Dekijev naslednik je u bolnici u Milanu, po svoj prilici je operisan, pa iako niko ne otkriva o čemu je reč ohrabruje to što je Stanković, posle nekoliko dana provedenih u Italiji otišao u Mađarsku da nastavi da radi u svom klubu Ferencvarošu. Ipak, prvo obraćanje javnosti posle tog saznanja Duljaj je iskoristio da pošalje podršku Dekiju.

- Partizan, odnosno sport, mi je omogućio da upoznam mnogo divnih ljudi, a među njima je Dejan Stanković. Vodi borbu sa sinom i pozdravljam ga, nadam se da će njegov sin što pre da ozdravi - rekao je Duljaj.

Republika

Foto: Starsport

Igor Duljaj

Podsetimo, Stanković se pre nekoliko dana obratio javnosti putem video poruke kako bi podelio zabrinjavajuće vesti o svom najstarijem sinu Stefanu. Otkrio je da je Stefan već tri dana u bolnici i da se očekuju rezultati analiza koje su urađene, ali nije precizirao prirodu Stefanovog zdravstvenog problema.

- Zdravo svima, želim da poručim da sam u Milanu sa sinom koji je u bolnici već tri dana. Ima veoma važnu „utakmicu“, moramo da budemo zajedno i da igramo zajedno. Nadam se da ćemo u naredna tri-četiri dana dobiti sve rezultate kako bi počeli rehabilitaciju. Nažalost, neću sutra biti na klupi, ali verujem u moje igrače, u moj klub, u sve u stručnom štabu. To je samo jedna utakmica, ali imam jednu važniju sa svojim sinom. Porodica je na prvom mestu u ovom slučaju - rekao je Deki i zabrinuo sve.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading