DEJAN STANKOVIĆ NIJE VIŠE PORED SINA U BOLNICI: Fudbalski as napustio Italiju

Autor:

Sport

18.04.2024

13:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Još uvek nema informacija šta se desilo Stefanu, pa je hospitalizovan u Milanu.

DEJAN STANKOVIĆ NIJE VIŠE PORED SINA U BOLNICI: Fudbalski as napustio Italiju

Foto: Instagram/stefistankovic

Dejan i Stefan Stanković

Dejan Stanković, bivši fudbaler Crvene zvezde i Intera, a sada trener Ferencvaroša, vratio se iz Italije u Mađarsku gde je bio u poseti sinu Stefanu. Stefan se trenutno nalazi u bolnici, a vest o njegovom zdravstvenom stanju izazvala je zabrinutost javnosti. Iako još uvek nema zvaničnih informacija zbog čega je Stefan hospitalizovan, to što Deki više nije uz njega i što može da se vrati redovnim obavezama može biti dobar znak.

Podsetimo, Stanković se pre nekoliko dana obratio javnosti putem video poruke kako bi podelio zabrinjavajuće vesti o svom najstarijem sinu Stefanu. Otkrio je da je Stefan već tri dana u bolnici i da se očekuju rezultati analiza koje su urađene, ali nije precizirao prirodu Stefanovog zdravstvenog problema.


U video poruci koju je poslao za sve navijače mađarskog kluba, Dejan Stanković je istakao zahvalnost na podršci koju je dobio od strane navijača, naglašavajući važnost zajedništva u teškim trenucima.

Foto: printscreen

Dejan i Stefan Stanković u bolnici

 

- Zdravo svima, želim da poručim da sam u Milanu sa sinom koji je u bolnici već tri dana. Ima veoma važnu „utakmicu“, moramo da budemo zajedno i da igramo zajedno. Nadam se da ćemo u naredna tri-četiri dana dobiti sve rezultate kako bi počeli rehabilitaciju. Nažalost, neću sutra biti na klupi, ali verujem u moje igrače, u moj klub, u sve u stručnom štabu. To je samo jedna utakmica, ali imam jednu važniju sa svojim sinom. Porodica je na prvom mestu u ovom slučaju - rekao je Deki i zabrinuo sve.

Fudbaleri Ferencvaroša su u tom meču pobedili ekipu ZTE sa 3:2, a pobedu su posvetili svom treneru i njegovoj porodici. Kenan Kordo, koji je postigao drugi gol za Ferencvaroš u toj utakmici, izrazio je podršku Stankoviću i njegovoj porodici.

 

 

- Moramo da budemo uz njega mislima i mislim da će mu ova tri poena dati snagu, njemu i njegovoj familiji. Nadam se da ćemo se videti uskoro uz dobre vesti - rekao je Kordo.

Podsetimo, Stefan Stanković je najstariji sin Dejana Stankovića, rođen je 2000. godine u Rimu. Iako je igrao u mlađim kategorijama Intera i važio za velikog potencijala, Stefan je odustao od fudbala. Dejan Stanković je javno govorio o pritisku slavnog prezimena i istakao da se Stefan okrenuo drugim interesovanjima. S druge strane, Dejanova druga dva sina, Filip i Aleksandar, nastavili su porodičnu tradiciju fudbala i predviđa im se ozbiljna internacionalna karijera.




Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading