BIZARNO! PLAVUŠA OD NOVOG FUDBALSKOG ČUDA ZAHTEVA ŠOKANTNE STVARI: Brazilac ima UGOVOR sa sopstvenom devojkom!

Autor:

Sport

19.04.2024

10:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mora da piše "volim te" na kraju svake poruke?!

BIZARNO! PLAVUŠA OD NOVOG FUDBALSKOG ČUDA ZAHTEVA ŠOKANTNE STVARI: Brazilac ima UGOVOR sa sopstvenom devojkom!

Foto: Instagram/gabrielymiiranda

Gabrijeli Miranda

Real Madrid je potrošio neverovatnih 60.000.000 evra kako bi angažovao brazilskog tinejdžera Endrika iz Palmeirasa. Ovaj potez je izazvao veliku pažnju javnosti, budući da mnogi smatraju da je Endrik najveća stvar brazilskog fudbala još od Ronalda. Sa samo 17 godina, on je već postigao neverovatne uspehe i svi se pitaju šta budućnost nosi za ovu mladu fudbalsku zvezdu.

Međutim, ono što je još zanimljivije od njegovih sportskih dostignuća jeste njegov neobičan ugovor sa devojkom, brazilskim modelom Gabrijelom Mirandom. Prema otkrivenim detaljima, njihov ugovor sadrži neke vrlo neobične klauzule. Na primer, ugovor zabranjuje psovanje, a svako korišćenje psovki tokom poziva ili poruka zahteva plaćanje kazne. Takođe, određene reči poput "um", "aham", "okej" su takođe zabranjene. Ova neobična pravila čine njihov odnos vrlo interesantnim za javnost, koja se pita koliko je ovakav ugovor zapravo neophodan u ljubavnoj vezi.

Osim zabrane psovanja i određenih reči, ugovor takođe zabranjuje razvoj bilo kakve vrste zavisnosti, kao i drastične promene u ponašanju. Takođe, obavezno je uključivanje izraza "volim te" u svakoj poruci, a prekršioci bilo kog pravila moraju partneru pokloniti nešto po izboru na kraju meseca. 

Iako je Gabrijela Miranda tri godine starija od Endrika, izgleda da njihova veza nema nikakvih prepreka, ili bar tako deluje javnosti. Međutim, pitanje je da li je njihova veza isključivo zbog njegovog ugovora ili postoji nešto više. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading