OVA SEKSIPILNA PLAVUŠA IGRA FUDBAL, ALI NA NJENE OBLINE NIKO NE OSTAJE IMUN! Objavila novu "vruću" fotografiju! (FOTO)

Autor:

Sport

26.03.2024

19:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Muškarci su ostali bez reči.

OVA SEKSIPILNA PLAVUŠA IGRA FUDBAL, ALI NA NJENE OBLINE NIKO NE OSTAJE IMUN! Objavila novu "vruću" fotografiju! (FOTO)

Foto: Instagram/madelene_wright

Madelin Rajt: Fudbalerka, OnlyFans zvezda i Influenserka

Madelin Rajt, fudbalerka i zvezda OnlyFans platforme, privukla je pažnju svojih pratilaca na Instagramu novom fotografijom na kojoj pozira u sportskom grudnjaku i raskošnom ružičastom donjem vešu. Iako je poznata po svojim provokativnim fotografijama na OnlyFans, Madelin je ovom fotografijom uspela da spoji obe svoje strasti - sport i glamur.

Republika

Foto: Instagram/madelene_wright

Madelin Rajt


Finansijski uspeh van terena

Iako je Madelin Rajt članica fudbalskog kluba Lejton Orient, njen veći finansijski uspeh dolazi iz onlajn aktivnosti, pre svega sa OnlyFans platforme. Prema njenim rečima, ona zarađuje oko 500.000 funti godišnje od sadržaja koji deli na ovoj platformi. Sa impresivnih 329 hiljada pratilaca na Instagramu, seksipilna plavuše je postala poznata i po svojim jedinstvenim pristupima, kao što je nedavna objava posvećena Danu Svetog Patrika.

Povratak na teren

Nakon što je otpuštena iz ženskog tima Čarlton zbog kontroverznog ponašanja, Madelin se vratila fudbalu prošlog septembra pridruživši se londonskom timu Orient. Iako je njena igra bila stabilna, ono na šta se uvek može osloniti jeste uzbuđena reakcija obožavalaca na društvenim mrežama.
Republika

Foto: Instagram/madelene_wright

Madelin Rajt

Reakcije obožavalaca


Jedan od fanova nedavno ju je opisao kao "apsolutnom Boginjom". Njene provokativne fotografije izazivaju veliku pažnju i oduševljenje kod muškog dela obožavalaca pre svega, ali i kod ženskog.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading