DAJ BOŽE DA ZVEZDA I PARTIZAN PADNU U ZAJEČARU: Ideja preseljenja OFK Beograda je fenomenalna, ali...

Autor:

Sport

18.04.2024

14:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bilo bi to dobro za sve, dva i po sata vožnje nije puno za takve uslove, jasan je trener "romantičara" Simo Krunić, ali ne želi da trči pred rudu.

DAJ BOŽE DA ZVEZDA I PARTIZAN PADNU U ZAJEČARU: Ideja preseljenja OFK Beograda je fenomenalna, ali...

Foto: OFK Beograd

Ideja da OFK Beograd igra u Zaječaru je fenomenalna, bez obzira na paradoksalnu činjenicu što bi mu domaći teren na stadionu Kraljevica bio 250 kilometara udaljen od prestonice Srbije čije ime nosi u imenu. To u razgovoru za Republiku poručuje Simo Krunić, trener prvog tima "romantičara", ali odmah podiže jednu veliku ogradu ne želeći da trči pred rudu.

- Ajde da sačekamo da OFK Beograd prvo uđe u Superligu Srbije gde mu je i mesto, pa da onda sanjamo i pričamo gde bismo dočekivali Crvenu zvezdu, Partizan i ostale timove iz elitnog ranga. Tačno je da imamo veliku prednost na tabeli (10 bodova u odnosu na drugoolasirano Jedinstvo iz Uba), ali o Superligi ćemo pričati kada obezbedimo plasman u nju - počeo je Krunić, pa nastavio:

Foto: OFK Beograd

Simo Krunić na treningu

- Ideja je svakako fenomenalna da igramo na novom stadionu i da na njemu, daj bože, pobedimo Zvezdu ili Partizan. Nažalost, na Karaburmi svakako ne bismo mogli da igramo jer naš stadion ne ispunjava kriterijume, a na Voždovcu je već gužva (Voždovac i IMT). Dolazak Superlige u Zaječar bio bi dobar za taj grad, za razvoj fudbala u Srbiji, da ne budemo svi u Beogradu. Niko ne bi imao bolji stadion od nas, jer takvih zdanja u Srbiji nema niko, postoje samo u Zaječaru, Leskovcu i Loznici. Naravno, verujem da bi to bilo samo privremeno dok se Karaburma ne sredi. Nadam se da bi izlazak OFK Beograda sa stadiona ubrzao njegovo sređivanje. Mada, verovatno bi tu trebalo napraviti nov stadion, uz pomoć grada i države.

Republika

Foto: Privatna arhiva

Stadion Kraljevica u Zaječaru

Prema njegovim rečima, ni to što bi OFK Beograd i domaće utakmice praktično igrao kao gost ne bi predstavljano problem.

- Verovatno bismo išli u Zaječar dan ranije i trenirali na toj novoj podlozi. Vremenom bismo se navikli, nije dva i po sata puta puno kada se zna da bismo igrali u mnogo boljim uslovima - jasan je Krunić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading