ARAPI BEZ MILOSTI ZA RONALDA: Kristijanu izrečena SUSPENZIJA, a moraće i da plati kaznu

Autor:

Sport

17.04.2024

13:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Portugalac zbog jezika ostavio Al Hilal na cedilu.

ARAPI BEZ MILOSTI ZA RONALDA: Kristijanu izrečena SUSPENZIJA, a moraće i da plati kaznu

Foto: Tanjug/AP

Kristijano Ronaldo propustiće naredne dve utakmice za Al Nasr, odlučila je Disciplinska komisija Saudijske fudbalske federacije. Naime, on je u polufinalu Saudi Super kupa protiv Al Hilala dobio crveni karton zbog gubljenja živaca i markiranja protivnika tokom izvođenja auta na centru terena. Incident je eskalirao u tuču između igrača, što je nateralo sudiju da isključi portugalskog igrača.

Nakon crvenog kartona, Ronaldo je sarkastično aplaudirao sudiji i gestikulirao ka publici dok je napuštao teren. Ovo nesportsko ponašanje dodatno je uticalo na ozbiljnost njegove kazne, koja takođe uključuje novčanu kaznu od 5.500 evra. Ova disciplinska akcija predstavlja udarac za Al Nasr, jer će biti bez svog najboljeg igrača u narednim važnim utakmicama. Odsustvo Ronalda će nesumnjivo predstavljati izazov za Al Nasr, jer će morati da se snalazi kroz važne utakmice bez svog uticajnog napadača. Tim će morati da se regrupiše i da osmisli strategiju kako da nadomesti odsustvo svog ključnog igrača.

Foto: www.profimedia.rs

Prevršio svaku meru: Kristijano Ronaldo

Dok Ronaldo služi suspenziju, fokus se sada prebacuje na to kako će se Al Nasr prilagoditi njegovom odsustvu i kako će sam igrač razmisliti o ovom incidentu. Ostaje da se vidi kako će ovaj događaj uticati i na Ronalda i na tim dok se trude da prevaziđu ovaj udarac.


Ovaj događaj takođe postavlja pitanja o Ronaldovom ponašanju na terenu i povremenim izlivima besa koji su obeležili njegovu slavnu karijeru. Iako je slavljen zbog svojih izuzetnih talenata i brojnih dostignuća, ovakvi slučajevi služe kao podsetnici na kontroverze koje su ga pratile. Incident je pokrenuo rasprave o sportskom ponašanju i ponašanju na terenu, pri čemu mnogi ističu potrebu da igrači, bez obzira na njihov status, poštuju vrednosti fer-pleja i poštuju igru.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading