DUDIĆ NAPUŠTA RADNIČKI?: Trener Kragujevčana na meti velikana iz Hrvatske!

Autor:

Sport

16.04.2024

19:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bosanski strateg preporodio tim iz srca Šumadije.

DUDIĆ NAPUŠTA RADNIČKI?: Trener Kragujevčana na meti velikana iz Hrvatske!

Foto: Starsport

Od kako je preuzeo Radnički 1923 iz Kragujevca, Feđa Dudić je od ovog tima napravio aposlutnu senzaciju i postali veliko iznenađnje. Tim iz srca Šumadije bio je na dnu tabele, ali je bosanski strateg preporodio ekipu i učinio da se sada bore za Evropu. Trenutno su na deobi četvrtog mesta sa Vojvodinom.

Takođe, Radnički igra i finale Kupa Srbije upravo protiv najvećeg konkurenta četvrto mesto, ekipe Stare dame. Definitivno je da je Feđa Dudić veliko trenersko ime i da ume da posrnuli tim digne u nebesa. Iz tog razloga Bosanac ima ponudu od velikana hrvatskog fudbala, Hajduka iz Splita, prenosi Sportske.ba.

Splićani su u teškoj situaciji i proživljava teške trenutke. Izgubili su od najvećeg rivala Dinamo Zagreba dva puta u nedelju dana i samim tim ostali bez šanse da se bore za trofeje. Bili su na prvom mestu hrvatkskog prvenstva veći deo takmičarske godine, ali su ipak na kraju posustali.

Ceh loših rezultata platili su predsednik kluba Jakobušić i trener Mislav Karoglan. Na klupi ekipe sa Poljuda do kraja sezone biće Jure Ivanković, ali u Hajduku su se bacili na potragu za strategom koji će predvoditi Splićane naredne sezone. Međutim, isti izvor navodi da u Radničkom nemaju namere da menjaju trenera koji ih je vinuo u nebesa i doveo do istorijskog rezultata.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading