MBAPE SPASILAC, ILI BARSINA NOVA MUŠTERIJA: Sve oči biće uprte u Francuza, za to POSTOJI POSEBAN RAZLOG

Autor:

Sport

16.04.2024

15:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

PSŽ ima gol zaostatka pred revanš četvrtfinala Lige šampiona.

MBAPE SPASILAC, ILI BARSINA NOVA MUŠTERIJA: Sve oči biće uprte u Francuza, za to POSTOJI POSEBAN RAZLOG

Foto: Tanjug/AP

Kilijan Mbape

Fudbaleri Barselone savladali su PSŽ sa 3:2 u prvom meču četvrtfinala Lige šampiona, pa je za očekivati da će španski gigant biti u prednosti pred večerašnji revanš na Nou kampu. Međutim, prvi duel, kao i neki prethodih sezona, naučili su nas da se ni jedni ni drugi ne smeju olako otpisivati.

Pogotovo ne "sveci", jer i bez Lionela Mesija i Nejmara to je i dalje moćan tim. Sve oči će biti uprte u Kilijana Mbapea, tim pre što po svemu sudeći napušta PSŽ ovog leta. On je najavljen kao potencijalno poslednje veliko pojačanje za Real Madrid. U tom kontekstu, njegova želja da se istakne u revanš utakmici protiv Barselone može imati ogroman uticaj na ishod meča. Svi će sa nestrpljenjem sačekati da vide kako će se Mbape nositi sa pritiskom i da li će biti ključni faktor za PSŽ.

Foto: FK Barcelona

Fudbaleri Barselone

Podsetimo, u prvom susretu Katalonci su uspeli da naprave ogroman korak ka plasmanu u polufinale. Rafinja je otvorio duel pogotkom u 37. minutu i to je bilo sve u prvom poluvremenu, a onda je usledio šou. Samo pet minuta po početku drugog dela igre bilo je dovoljno Parižanima da potpuno preokrenu rezultat na 2:1 preko Dembelea i Vitinje. Radost navijača PSŽ trajala je tačno 12 minuta, kada se Rafinja po drugi put upisao u strelce magičnim pogotkom "štiklom" na dodavanje Pedrija. Za još jedan potpuni preokret pobrinuo se Andreas Kristensen koji je samo minut nakon ulaska na teren uspeo da donese veliku pobedu Barseloni udarcem glavom posle kornera.


Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading