KRALJ SLUTI PORAZ PARTIZANA I DUPLU KRUNU ZVEZDE: Ovako je bilo i pre dve godine

Autor:

Sport

16.04.2024

14:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Izgleda da se istorija ponavlja, ali sada verujem u naše igrače, kaže sportski direktor crno-belih.

KRALJ SLUTI PORAZ PARTIZANA I DUPLU KRUNU ZVEZDE: Ovako je bilo i pre dve godine

Foto: Starsport

Fudbaleri Crvene zvezde ugostiće Partizan u subotu (18.00) u 173. večitom derbiju i možda rešiti šampionsku trku. Crveno-beli ulaze u duel sa sedam bodova prednosti i boljim momentumom jer su u naletu, dok crno-beli bukvalno ne znaju gde udaraiju. Od pobede u zimus odigranom derbiju (2:1), pa preko onog na kojem je na Marakani bilo nerešeno (2:2), "parni valjak" je sve vreme ubačen u rikverc i govoto da nema šanse da osvoji pehar.

Pritom je pitanje ko će sedeti na klupi crno-belih u subotu. Prvi trener Igor Duljaj dobio je protiv Čukaričkog četvrti žuti karton i on sigurno neće biti šef struke na Marakani u meču u koji ulaze sa sedam bodova zaostatka. Prema najavama, doduše nezvaničnim, to neće biti ni njegov pomoćnik Albert Nađ jer je, navodno, odbio da vodi ekipu, očigledno smatrajući je za vruć krompir.

Na sve to, žrebom je odlučeno da će Crvena zvezda dočekati Partizan i četiri dana kasnije jer će se 24. aprila na Marakani odigrati novi večiti derbi, ali u polufinalu Kupa Srbije. I pored svega napisano, sportski direktor Partizana Ivica Kralj izražava optimizam pred nadolazeće susrete sa Crvenom zvezdom. Kralj ističe da veruje u svoje igrače i da je uveren u njihovu sposobnost da ostvare dobre rezultate, kako u plej-ofu Superlige, tako i u Kupu. Takođe, naglašava da je prioritet da se utvrdi stanje golmana Aleksandra Jovanovića, čiji je nastup zbog povrede bio upitan.

Republika

Foto: ST/Vladimir Lukić

Optimista: Ivica Kralj

- Izgleda da se istorija ponavlja. Ovako je bilo pretprošle godine, ponovo je Zvezda domaćin. Gostovaćemo dva puta na Marakani, ali bez obzira na sve, verujem u naše igrače i siguran sam da možemo da uđemo u finale i osvojimo trofej. Prioritet je da vidimo kakvo je stanje sa golmanom Aleksandrom Jovanovićem, koji je dobio jak udarac protiv Čukaričkog. Nadam se da će on biti spreman za obe utakmice. Uz sav respekt prema rivalu, ponavljam da verujem u naše igrače i siguran sam da mogu da ostvare dobre rezultate, prvo u subotu, a onda i u sredu - poručio je Kralj.

To pre dve godine, o čemu kralj govori, izgledalo je ovako. Večiti derbi u prvenstvu završen je 0:0, a onda je Zvezda slavila u finalu Kupa Srbije sa 2:1 i osvojila duplu krunu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading