NE PADA IVER DALEKO OD KLADE! Au, kakva partija MALOG MESIJA! Leov naslednik dao čak PET GOLOVA!

Autor: M. M.

Sport

16.04.2024

13:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mateo oduševio fudbalsku javnost.

NE PADA IVER DALEKO OD KLADE! Au, kakva partija MALOG MESIJA! Leov naslednik dao čak PET GOLOVA!

Foto: www.profimedia.rs

Mateo Mesi

Lionel Mesi, argentinski fudbalski virtuoz, često se smatra najboljim fudbalerom svih vremena. Međutim, možda će njegovu slavu jednog dana pomutiti jedan od njegovih naslednika. Mesi, naime, ima tri sina - Tijaga, Ćira i Matea, a upravo je Mateo privukao pažnju javnosti svojim fudbalskim umećem. Sa samo osam godina, Mateo igra za mlađe kategorije Intera iz Majamija, a nedavno je postigao čak pet golova na jednoj utakmici, pokazujući izuzetan talenat i veoma jak i precizan šut, što je odjeknulo fudbalskim svetom.

 

 


Ovaj mališan je pre dve godine tokom Svetskog prvenstva u Kataru postao internet senzacija kada je na terenu pokazao ogroman talenat, a sada je još jednom potvrdio da njegova karijera ide u dobrom pravcu. Njegovo fudbalsko umeće već je privuklo pažnju javnosti i pokazalo se da bi Mateo mogao biti naslednik očevog fudbalskog puta.

Njegovih pet golova na jednoj utakmici za mlađe kategorije Intera iz Majamija, većina nakon sjajnih solo-akcija, govore o njegovom izuzetnom talentu i veštini na terenu. Ovakav uspeh u tako mladim godinama jasno ukazuje na njegov potencijal i obećava sjajnu budućnost.

Jasno je da je Mateo nasledio ne samo očevu strast prema fudbalu, već i njegovu izuzetnu fudbalsku genetiku. Njegov uspon u fudbalskom svetu već sada privlači pažnju ljubitelja fudbala širom sveta, a ostaje da vidimo kako će se razvijati njegova karijera u narednim godinama. S obzirom na očevu slavnu karijeru, očekivanja su velika, ali se čini da Mateo ima sve što je potrebno da ih opravda.
 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading