TANJGA TRAŽI ODGOVORNOST ZA LOŠE REZULTATE MLAĐIH SELEKCIJA

Autor:

Sport

27.03.2024

20:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novi sportski direktor FSS poziva na odgovornost.

TANJGA TRAŽI ODGOVORNOST ZA LOŠE REZULTATE MLAĐIH SELEKCIJA

Foto: Starsport

Novopostavljeni sportski direktor Fudbalskog saveza Srbije, Miroslav Tanjga, preuzeo je inicijativu za rešavanje problema loših rezultata u radu sa mlađim reprezentativnim selekcijama. On je naglasio da je neophodno ustanoviti odgovornost za neuspehe u proteklom periodu i preduzeti konkretne mere kako bi se popravila situacija.

Loši rezultati i nedostatak sistemskog rada

Tanjga je istakao da je evidentan nedostatak sistemskog i promišljenog rada, što je rezultiralo katastrofalnim rezultatima i lošom perspektivom srpskog fudbala, posebno u segmentu rada sa mlađim kategorijama. Ova konstatacija ukazuje na ozbiljan problem u organizaciji i vođenju mlađih selekcija, te pruža uvid u ozbiljnost situacije sa kojom se Savez suočava.

Republika

Foto: Starsport

Miroslav Tanjga

Očigledan je izostanak sistemskog i dobro promišljenog rada, što se posledično odrazilo na katastrofalne rezultate i lošu perspektivu srpskog fudbala.


Zahtev za hitnim podnošenjem izveštaja

Novi sportski direktor je zatražio da svi selektori hitno podnesu svoje izveštaje kako bi se napravila realna analiza trenutnog stanja. Ova inicijativa jasno pokazuje Tanjginu nameru da se detaljno upozna sa postojećim problemima i da preduzme odgovarajuće korake ka njihovom rešavanju.

Plan za budućnost

Nakon analize izveštaja, Tanjga će predložiti nova sistemska rešenja, uključujući i kadrovska, koja će garantovati veći nivo stručnosti, kompetencija i znanja u radu sa najmlađima. Ovakav pristup ukazuje na ozbiljnost namera novog sportskog direktora, kao i na njegovu posvećenost stvaranju boljih uslova za razvoj mladih fudbalera.


Najnovija dešavanja u Fudbalskom savezu Srbije ukazuju na promene u pristupu radu sa mlađim selekcijama, te na odlučnost novog sportskog direktora da preduzme konkretne korake ka poboljšanju situacije. Ostaje da se vidi kako će se ovi planovi sprovesti u delo i da li će rezultirati očekivanim poboljšanjem u radu sa budućim fudbalskim talentima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading