VLAHOVIĆ POCRVENEO ZA 10 SEKUNDI: Košmarna utakmica za reprezentativca Srbije!

Autor:

Sport

17.03.2024

14:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nervoza ga je koštala suspenzije.

VLAHOVIĆ POCRVENEO ZA 10 SEKUNDI: Košmarna utakmica za reprezentativca Srbije!

Foto: printscreen/reuters

Fudbaleri Juventusa su odigrali nerešeno 0:0 sa ekipom Đenove na stadionu "Alijanc" u meču 29. kola Serije A,  koji je bio obeležen nervozom  srpskog reprezentativca Dušana Vlahovića.

Iako je Juventus imao više prilika, nisu uspeli da postignu gol, dok ni gosti nisu bili dovoljno precizni da bi savladali domaćina. Meč je završen bez pogodaka, a najupečatljiviji trenutak bio je crveni karton koji je Vlahović dobio zbog prigovora, što je rezultiralo njegovim ranijim napuštanjem terena i lišavanjem mogućnosti da pomogne "Staroj dami" u narednom meču.

Pre drugog žutog kartona u samo 10 sekundi, Vlahović je promašio stopostotnu priliku, a to je rezultiralo njegovom nervozom zbog koje je i isključen.

 

 

 


Iako je Juventus bio bolji rival, nedostatak preciznosti ih je sprečio da ostvare pobedu. Sa nekoliko prilika koje su propustili, tim je propustio priliku da osvoji važne bodove u borbi za titulu.


Nakon remija, Juventus se nalazi na trećoj poziciji sa 59 bodova, dok je Đenova na 12. mestu sa 34 boda. Ovo je bio važan meč za oba tima u kontekstu njihovih pozicija na tabeli.


Filip Kostić je započeo meč i odigrao 59 minuta, ali nije uspeo da ostvari značajan uticaj na rezultat. Njegova uloga u timu i dalji razvoj događaja tokom meča su bili predmet pažnje za navijače.

 

 

 

 

Standings provided by Sofascore

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading