NAJVEĆI MILOJEVIĆEV USPEH OD POVRATKA U ZVEZDU: Buđenje Šerifa Endiajea

Autor:

Sport

25.02.2024

10:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Juče je bio faktor "X".

NAJVEĆI MILOJEVIĆEV USPEH OD POVRATKA U ZVEZDU: Buđenje Šerifa Endiajea

Foto: FK Crvena zvezda

Fudbaleri Crvene zvezde savladali su na svom terenu Čukarički rezultatom 3:0, u derbi meču 22. kola Superlige Srbije.

Mrežu gostiju sa Banovog brda načeo je Gelor Kanga u devetom minutu iz penala, a prednost crveno-belih duplirao je Šerif Endiaje u 36. minutu. Na kraju, tačku na meč stavio je Osman Bukari iz novog jedanaesterca u 75. minutu.

Posle meča, među reakcijama delija se na više mesta moglo pročitati "Milojevićska" pobeda. Upravo tako i jeste. Novi/stari šef stručnog štaba Crvene zvezde vratio je sa sobom igru kakvu su navijači gledali pre pet-šest godina i, to se za sada pokazalo kao vrlo dobro rešenje. Milojević je trijumfovao na svakom meču od povratka u Ljutice Bogdana, a juče je savladan i, do sada, najteži rival sa Banovog brda. Ipak, on je ostvario, čini se, još jedan teži zadatak, a to je buđenje Šerifa Endiajea.

Republika

Foto: Starsport

Šerif Endiaje

Bahar ga je lično tražio, međutim, izgleda da nije umeo sa njim. Po izjavama sa priprema činilo se da Endiaje uživa u radu sa novim Zvezdinim trenerom, što je ujedno i preneo na teren. Za vreme Barakovog mandata, Senegalac je tresao mrežu rivala svega četiri puta - od toga samo jednom efektno, protiv Jang Bojsa. Ostala dva pogotka došla su u Kupu Srbije Trajalu i niškom Radničkom, dok poslednji jeste dao Partizanu, ali je tu bilo dosta sreće.

Na poslednjih pet mečeva, računajući pripreme, špic crveno-belih je na brojci od isto toliko golova. Dva je dao Botevu, jedan Lučancima, pa Novom Pazaru i potom juče vrlo lepo Čukaričkom, protiv koga se u jesenjem delu sezone obrukao. Vredi napomenuti da je juče na Marakani i izborio penal koji je Bukari realizovao.

Čini se da pokazuje "znake života", te da će ga, ukoliko ovako nastavi, nakon onog "cirkusa" sa društvenim mrežama kada su ga navijači prozivali, na kraju delije ipak možda i zavoleti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading