ZVEZDA IZDALA VAŽNO SAOPŠTENJE ZA SVE NAVIJAČE: Obaveštenje pred meč sa Čukaričkim

Autor:

Sport

24.02.2024

13:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Očekuju se gužve.

ZVEZDA IZDALA VAŽNO SAOPŠTENJE ZA SVE NAVIJAČE: Obaveštenje pred meč sa Čukaričkim

Foto: Starsport

Fudbaleri Crvene zvezde i Čukaričkog igraju duel 22 runde Superlige Srbije danas od 16.00 časova.

Crveno-beli su prvo objavili da će navijači koji su kupili ulaznice za meč protiv Čukaričkog dobiti besplatnu kartu za 172. večiti derbi, a potom i da su odlučili da obraduju najmlađe zvezdaše besplatnim ulazom na meč protiv "brđana". Kapije istočne tribine stadiona "Rajko Mitić" biće otvorene za svu decu do 14 godina starosti. Ova akcija važiće i za sve naredne mečeve domaćeg prvenstva, pružajući priliku mladim naraštajima da uživaju u fudbalskim utakmicama svog omiljenog kluba.

Upravo iz tog razloga iz kluba apeluju na navijače da što ranije dođu na stadion zbog očekivanih gužvi.

Republika

Foto: Starsport

Delije

Saopštenje kluba prenosimo u celosti.

- Crvena zvezda apeluje na sve navijače, da usled velikog interesovanja na vreme dođu na stadion “Rajko Mitić” i obezbede svoje pakete ulaznica za meč sa Čukaričkim i predstojeći 172. večiti derbi.

Naš klub podseća zvezdaše da sa kupljenom kartom koja je potom i očitana na ulazu protiv Čukaričkog, automatski stiču pravo da im ulaznica za 172. večiti derbi postane validna. Numeracija za obe utakmice ostaje ista. 
 
Paketi karata za meč sa Čukaričkim i 172. večiti derbi su dostupni ONLAJN, kao i na blagajnama do početka današnje utakmice, odnosno 16 časova. 
 
Cena karata: 
 
Sever - 500 dinara
Istok - 700 dinara
Zapad - 1000 dinara
Tribina Siniša Mihajlović - 1800 dinara
 
Takođe, svi mališani starosti do 14 godina imaju pravo da besplatno prisustvuju duelu između Crvene zvezde i Čukaričkog na istočnoj strani stadiona, uz pratnju jedne odrasle osobe koja poseduje ulaznicu 
- piše na sajtu crveno-belih.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading