MILOJEVIĆ PRED DOLAZAK ČUKE! Oktrio da očekuje DRUGAČIJI meč i kada će se VRATITI Kraso!

Autor:

Sport

23.02.2024

16:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Utakmica se igra u subotu na stadionu "Rajko Mitić".

MILOJEVIĆ PRED DOLAZAK ČUKE! Oktrio da očekuje DRUGAČIJI meč i kada će se VRATITI Kraso!

Foto: Starsport

Trener Crvene zvezde, Vladan Milojević, izneo je svoje utiske pred nadolazeći meč sa Čukaričkim, ističući ozbiljnost protivnika i izazov koji ih očekuje. Istakao je da gosti imaju izbalansiranu ekipu sa dobrim mladim i iskusnim igračima, te da će utakmica biti teška.

- Imaćemo protivnika koji je u vrhu srpskog fudbala, Čukarički je to pokazao prošle godine, kao i prethodnih sezona. Radi se o ekipi koja je igrala grupnu fazu Lige konferencija, što je velika stvar za njih. Imaju izbalansiranu ekipu, dobre mlade, ali i starije igrače - rekao je Milojević i dodao:

Foto: Starsport

 

- Utakmica koja je odigrana u prvom delu sezone je u potpunosti drugačija od one koja je pred nama. Očekujem drugačiji pristup igrača i tešku utakmicu - naglasio je trofejni stručnjak crveno-belih za klupski sajt.

Milojević je otkrio da se Žan Filip Kraso nedavno pridružio ekipi i da dobro trenira, ali da će odluku o njegovom učešću doneti nakon još jednog treninga. Naglašava da je reprezentativac Obale Slonovače dosta odsustvovao zbog učešća na Afričkom kupu nacija, pa će pažljivo proceniti da li će nastupiti na subotnjem okršaju.

- Imamo još jedan trening. Kraso nam se nedavno pridružio i dobro trenira. Sigurno da je dosta odsustvovao, igrao je na Afričkom kupu nacija, te je u takmičarskom ritmu. Igralo se bez mnogo treninga. Procenićemo da li će nastupiti na sutrašnjem duelu.

Strateg srpskog šapiona napominje da očekuje drugačiji pristup igrača u revanšu protiv Čukaričkog, nakon poraza u prvom delu sezone. Takođe, istakao je povratak Marka Stamenića u konkurenciju za startnu postavu, dok je Aleksandar Katai i dalje van tima.

Za "brđane" sa uspehom igra Nemanja Milojević, sinu Vladana Milojevića, koji nastupa za tim sa Banovog brda. Trener Crvene zvezde istakao je da je u početku bilo neobično igrati protiv svog sina, ali da je Nemanja izrastao u dobrog fudbalera. Naglasio je da će morati da obrate pažnju na njega, ali da svako razmišlja o svojoj ekipi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading