"P*ŠITE GA HEJTERI"! Nejmar BRUTALNO ODGOVORIO na PROZIVKE! Brazilac NE ZNA gde treba da STANE!

Autor:

Sport

31.01.2024

16:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ne dozvoljava udare na sebe.

"P*ŠITE GA HEJTERI"! Nejmar BRUTALNO ODGOVORIO na PROZIVKE! Brazilac NE ZNA gde treba da STANE!

Foto: Ap photo

I dalje najskuplji fudbaler ikada, i trenutni igrač Al-Hilala, Nejmar, još uvek muči muku sa povredom prednjih ukrštevnih ligamenata, koju je zaradio na utakmici između Brazila i Urugvaja. 

Koliko njegov oporavak dobro napreduje, upitno je. Deluje da nekadašnji vunderkind nema želju za sportom koliko za ludim životom i skupim izlascima. Oduvek je bio poznat kao specifičan karakter, ali u poslednje vreme stalno iskaču nove fotografije njegovih nezaboravnih zabava. 

Poslednja od takvih, "obradovala" je njegove navijače zbog toga što Brazilac izgleda kao da ima značajan višak kilograma.

 

 

Tada su krenule šale i prozivke na Nejmarov račun, koje ovaj nije umeo da istrpi ćuteći, već jepreko društvenih mreža odgovorio svim svojim kritičarima. 

- Višak kilograma? Odlično, ali Debeo? Ne bih rekao! P*šite ga hejteri. Istrpite, ili poludite, nema vam druge - rekao je oštro Nejmar u videu ispod. 

  

 

Brazilski fudbaler je na je u svojoj karijeri nastupao za Santos, Barselonu, Psž i pomenuti Al-Hilal. Kada se pridružio Kataloncima kako bio postao deo legendarne MSN trojke (Mesi, Suarez i Nejmar), delovalo je da će svet kleknuti pred fudbalskim mađioničarem. Počelo je kao iz bajke. Barsa je 2015. osvojila Ligu šampiona, ali od toga sve kreće nizbrdo. Osećao se da mu Mesi oduzima sva svetla reflektora, tako da je nezadovoljiv ego odneo u Pariz. Sve posle, bilo je samo senka onoga što je fudbalski genije mogao i bio svoje vreme. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading