NI SENKA ONOG FUDBALERA OD RANIJE! NEZDRAV ŽIVOT I AFERE MU DOŠLE GLAVE: Pogledajte NA ŠTA liči Nejmar!

Autor:

Sport

29.01.2024

16:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ne liči na profesionalnog fudbalera.

NI SENKA ONOG FUDBALERA OD RANIJE! NEZDRAV ŽIVOT I AFERE MU DOŠLE GLAVE: Pogledajte NA ŠTA liči Nejmar!

Foto: Tanjug AP

Nedavno je objavljeno da će fudbaler Al Hilala, Nejmar uskoro po treći put postati otac. Kako je naveo Leo Dijas, poznati brazilski novinar, legendarni centarfor imao je tajnu romansu sa manekenkom iz Sao Paula, Amandom Kimberli.

Isti izvor naveo je da se Amanda nalazi u trećem mesecu trudnoće, te da je ta informacija za Nejmara bila očekivana. Brazilac se nedavno rastao od supruge Brune Bjankardi sa kojom ima ćerkicu Mejvi, a takođe je od ranije poznato da je nekadašnju izabranicu varao dok je bila u drugom stanju.

Vreme koje provodi van terena zbog povrede koja ga je udaljila od fudbala do kraja sezone izgleda koristi da napravi što više skandala, ali i pojede mnogo hrane. Ovo kažemo jer se Nejmar pojavio u nesvakidašnjem izdanju na proslavi 58. rođendana legendarnog Romarija.

Ne može se sa sigurnošću reći koliko je kila nabacio 30-godišnji fudbaler, ali s obzirom na to da se na teren tek vraća verovatno na let, biće mu potrebno sigurno dosta vremena da se vrati u svoju prepoznatljivu formu.

Tada ćemo najverovatnije i gledati konačno malo više brazilske magije u kombinaciji sa Aleksandrom Mitrovićem i Sergejom Milinković-Savićem.

Podsetimo, list Koreio Braziliense je tom prilikom objavio neverovatan podatak da je fudbaler Al Hilala prevario bivšu devojku čak 92 puta.

Sa druge strane, njegova nova izabranica Amanda Kimberli bila je u vezi sa gitaristom i jednim od vokala "Restarta", Luisom Kobajašijem. Ona je sa pomenutim muzičarem bila u romantičnoj vezi 2014. godine.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading