OGROMNA JE RAZLIKA U KVALITETU ZVEZDE I PARTIZANA! Piksi NE MOŽE da VERUJE kako izgleda TABELA!

Autor:

Sport

28.12.2023

17:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Partizanov igrački kadar je vrlo limitiran u odnosu na Zvezdu"

OGROMNA JE RAZLIKA U KVALITETU ZVEZDE I PARTIZANA! Piksi NE MOŽE da VERUJE kako izgleda TABELA!

Foto: Vlada LUKIĆ

Dragan Stojković Piksi je jedini trener u istoriji srpske reprezentacije koji je uspeo da predvodi naš nacionalni tim do Svetskog i Evropskog prvenstva.

Naredne godine održava se EURO u Nemačkoj, a pripreme za njega polako počinju. Skoro je obelodanjeno da će se Kosta Nedeljković vrlo verovatno pridružiti Orlovima na prijateljskim mečevima protiv Rusije i Kipra u martu. 

Danas je Piksi dao nešto obimniji intervju u kom se dotakao Nemanje Vidića, nacionalnog tima, ali i situacije u Superligi Srbije i skoro odigranog večitog derbija.

Republika

Foto: Starsport

Večiti derbi

- Drago mi je da sam video zaista dobar derbi. Sažet i kvalitetan, sa dosta šansi i golova. Za mnoge je iznenađenje, pa i za mene, da vidim Partizan ispred Crvene zvezde. Jer, ipak je Partizan u igračkom smislu, da se niko ne ljuti, vrlo limitiran u odnosu na Crvenu zvezdu, koja ima roster i grupu igrača gde je ogromna razlika u kvalitetu. Zato sam iznenađen da vidim Partizan na prvom mestu. Igor Duljaj je uradio nešto u šta niko nije verovao, možda čak ni on. To kaže rezultat i tabela. Zašto, kako i zbog čega, ne želim da ulazim u tu vrstu analize, to nije moj posao, priznao je Stojković u intervjuu za B92.

Prati Piksi igrače domaćeg prvenstva i ne krije da bi neko od njih mogao da uskoči u tim za Evropsko prvenstvo.

- Da li ima igrača za reprezentaciju? Da, ima ih, ali, ne bih o imenima, sve ćete videti u martu kada objavim spisak za duele protiv Rusije i Kipra, poručio je Stojković.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Goksi

28.12.2023 17:53

To ti je Piksi, kada znaš da je limitirana Bugarska reprezentacija, a ti sa dva sastava i ne možeš da je pobediš, ili pak Mađarska, po imenima mnogo slabija od Srbije, a ti oba meča izgubiš, ne igraju imena, već taktika, volja i želja, za pobedom. Imaš svetske igrače, a taktika nula, moraš da učiš od komšije iz Hrvatske, od Dalića, kako se igraju velike utakmice. Kako igrači koji ne igraju u jakim klubovima, već u njihovo domaćem prvenstvu, donose pobede svojoj reprezentaciji. Naravno oni imaju i igrače svetske klase, ali su podređeni kolektivu reprezentacije.