TRENER VOJVODINE ZAGRMEO POSLE PORAZA U HUMSKOJ! Nismo ništa MANJI klub od Zvezde i Partizana!

Autor:

Sport

02.12.2023

18:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šef stručnog štaba Novosađana nije krio razočaranje.

TRENER VOJVODINE ZAGRMEO POSLE PORAZA U HUMSKOJ! Nismo ništa MANJI klub od Zvezde i Partizana!

Foto: Starsport

Fudbaleri Partizana savladali su Vojvodinu pred svojim navijačima rezultatom 3:1. Trijumf lideru doneli su Zahid i Saldanja u samoj završnici meča, dok je vodeći gol bio delo Frederika Kanutea.

Novosađani su dostojno parirali crno-belima i bili ravnopravan rival tokom većeg dela meča, ali je pad u poslednjim minutima uticao da teren napuste pognutih glava.

Nije bio zadovoljan izdanjem svojih pulena Ranko Popović, trener "lala" je čestitao na zasluženoj pobedi domaćinu.

Foto: Starsport

Trener Vojvodine Ranko Popović

- Ostali smo dužni jedno prvo poluvreme, bili smo premalo aktivni za ono što hoćemo. Partizan je imao više, a mi smo počeli da igramo posle 1:0 za Partizan. Kreira se ambijent da Vojvodina igra za nekoga. Vojvodina igra za sebe i nije ništa manji klub od Zvezde i Partizana. Imamo i mi dovoljno renomea, oni više titula. Ono što smo igrali posle 1:0, trebalo je od početka. Partizanu čestitke, mi moramo da ispravljamo greške pošto ih je očigledno bilo - rekao je posle meča Ranko Popović, trener Vojvodine.

Na superligaškoj tabeli, Partizan je trenutno lider i ima 43 osvojena boda, dok je Vojvodina na deobi šestog mesta sa 22 poena.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading