OBRADOVIĆ COPY DULJAJ PASTE! Trener Partizana EMOTIVNOM porukom pozvao sve navijače!

Autor:

Sport

01.12.2023

13:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crno-beli dočekuju Vojvodinu u derbiju 17. kola Superlige Srbije (subota, 15.30).

OBRADOVIĆ COPY DULJAJ PASTE! Trener Partizana EMOTIVNOM porukom pozvao sve navijače!

Foto: Starsport, Tanjug/S. Aćimović

Šef stručnog štaba Partizana Igor Duljaj u najavi utakmice protiv Vojvodine, koja se igra u okviru derbija 17. runde srpske fudbalske elite, u subotu, 2. decembra, s početkom od 15 časova i 30 minuta (TV Arena sport P1).

Tom prilikom, nekadašnji as crno-belih je govorio o okršaju protiv "lala", naglasivši da je spreman za sve, kako je pripremio ekipu, a, na kraju konferencije je imao zanimljivo izlaganje.

Od prvog dana kada je preuzeo tim "parnog valjka", Duljaj je uvek insistirao da navijači dođu u što većem broju da na stadion u Humskoj, uprkos činjenici da grobari bojkotuju sve mečeve crno-belih.

Foto: Starsport

Igor Duljaj 

Ovoga puta, on je sve to uporedio sa košarkaškom utakmicom protiv Partizana.

- Kao i uvek, želim da pozovem navijače Partizana da dođu u što većem broju i u svoje ime i ime svojih igrača da se zahvalim na podršci, ja to pričam od srca, potrebni ste nam, to je vaš Partizan, ima nas mnogo koji ga volimo, ne samo u Beogradu i Srbiji, ima nas u celoj Evropi i celom svetu. To je naš Partizan, dajte podršku ekipu i našim igračima, to je izuzetno važno, presrećan sam bio juče, iako nisam bio na toj košarkaškoj utakmici, videti takvu atmosferu, videti jednog velikog Željka Obradovića kako vodi utakmicu, videti igrače gde se ne delimo na njihove i naše, svi su naši, dođite i podržite našu ekipu, jer vaša podrška nam mnogo znači. To je vaš Partizan - rekao je Duljaj.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading