NEVIĐENA PANIKA U ARABIJI! Povredio se Aleksandar Mitrović! Njegov izraz lica sve GOVORI! (FOTO)

Autor:

Sport

21.11.2023

18:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski napadač propustio poslednji trening Al Hilala.

NEVIĐENA PANIKA U ARABIJI! Povredio se Aleksandar Mitrović! Njegov izraz lica sve GOVORI! (FOTO)

Foto: twitter.com/Alhilal_FC

Nije uspeo Aleksandar Mitrović da zatrese mrežu Bugarske, ali je golovima u prethodnim mečevima u ogromnoj meri doprineo da se Srbija remijem protiv južnih komšija nađe na Evropskom prvenstvu naredne godine.

Posle obaveza u nacionalnom timu "Mitrogol" se vratio klupskim, a informacija da je propustio prvi trening po povratku sa reprezentativnih obaveza unela je uzbunu u celokupnoj javnosti Saudijske Arabije.

Međutim, ubrzo potom stigla je i vest da se radi o blagom pehu bivšeg špica Fulama.

Mitrović je sa saigračima u dresu "orlova" tokom prethodne nedelje izlazio na megdan Belgiji i Bugarskoj, a posle remija sa istočnim komšijama (2:2) vratio se u redove Al Hilala.

 

 

Ipak, srpski golgeter je prve klupske obaveze po povratku u Rijad propustio usled povrede zgloba noge. Prema pisanju medija u Saudijskoj Arabiji, Mitrović je osetio bol u zglobu koji je povredio početkom sezone i zbog toga je pauzirao na današnjem treningu.

Isti izvori ističu da se ne razi o ozbiljnijem problemu i dodaju da se "Mitrogol" uskoro očekuje u trenažnom procesu, ipak, nije poznato koliko će dana pauzirati.

Prema slikama sa društvenih mreža, Mitrovićev osmeh na licu govori da nema nikakve bojazni za Al Hilal.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading