IZAŠLE SU KVOTE ZA MEČ SRBIJE I BUGARSKE! Crna Gora nema čemu da se NADA!

Autor:

Sport

18.11.2023

09:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Izabranici Dragana Stojkovića Piksija dočekuju Bugarsku u nedelju (15.00) na stadionu Dubočice u Leskovcu.

IZAŠLE SU KVOTE ZA MEČ SRBIJE I BUGARSKE! Crna Gora nema čemu da se NADA!

Foto: www.profimedia.rs

srpski reprezentativci

Prijateljski meč u Leuvenu protiv Belgije poslužio je selektoru Draganu Stojkoviću da se uveri u trenutne mogućnosti raspoloživih snaga i "razigra" ih pred nedeljnu utakmicu decenije.

Dobro je poznato da Srbija 24 godine čeka plasman na Evropsko prvenstvo, a sada joj se pruža prilika da ostvari san svih prethodnih generacija. Za to joj je neophodan i bod u Leskovcu protiv Bugarske, u poslednjem meču kvalifikacija za šampionat Starog kontinenta.

Nasuprot tome, Crnogorci još uvek čekaju kiks srpskih reprezentativaca, koji je praktično nemoguć, budući da su naše južne komšije izgubile odavno sve šanse da se nađu na EP.

To znaju i svetske kladionice, koje su ponudile toliko mali koeficijent na pobedu "orlova", u toj meri da bi svaki iskusniji kladioničar zaobišao fiks na nedeljni meč.

Foto: Starsport

 

"Hrabri sokolovi" se ne nadaju samo kiksu Srbije i pobedi Bugara, nego Crnogorci moraju i da trijumfuju u Mađarskoj, koja se, istina, već plasirala Evropsko prvenstvo.

Dakle, bukmejkeri su stavili mizernih 1.25 kvotu na pobedu srpske selekcije, jer su gotovo sigurni da će se to i desiti, dok je dupla šansa 1X za ne pogledati, svega 1.04!

Ujedno, kvota dvoznaka je ista kao i za prolaz Srbije na EURO, pošto iznosi istih 1.04.

Onaj ko predviđa senzaciju u Leskovcu i pobedu Bugara, može dobro da naplati ako se to, daleko bilo, i dogodi, pošto je koeficijent na pobedu gostiju astronomskih 15!

Utakmica u Leskovcu igra se u nedelju od 15 časova, uz direktne prenose na TV Arena sport i RTS 1.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading