GENERAL BAHAR KOMANDUJE, SVI U NAPAD: Zvezda sa najjačim timom kroti "bikove"

Autor:

Sport

07.11.2023

10:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovih 11 će Izraelac evidentno poslati na teren večeras u četvrtom kolu Lige šampiona.

GENERAL BAHAR KOMANDUJE, SVI U NAPAD: Zvezda sa najjačim timom kroti "bikove"

Foto: FK Crvena zvezda

Nema čekanja, sad ili nikad! Fudbaleri Crvene zvezde moraju da večeras (21.00) pobede Lajpcig kako bi ostali u trci za drugo mesto koje vodi u proleće u Ligi šampiona, ili barem u Ligi Evrope. Zato Barak Bahar nema šta da kalkuliše, mora da pošalje najjačin 11 na teren Marakane i da veruje u podvig, odnosno revanš za poraz od 3:1 u Nemačkoj.

Omri Glazer je zakucan između stativa, dok bi po desnom boku mesto mogao da zauzme Kosta Nedeljković. Kada su u pitanju štoperi, tu dileme isto ne bi trebalo da bude jer su Aleksandar Dagović i Điga pokazali da sve bolje funkcionišu zajedno, a ne bi trebalo da bude upitan ni Milan Rodić na levom beku.

Foto: Tanjug/AP

Mora da opravda milione: Hvang

Mesto zadnjeg veznog bi trebalo da zauzme Marko Stamenić, a pored njega će biti Korejac In Bom Hvang kao najskuplje pojačanje u istoriji našeg fudbala jer kad će se pokazati ako ne sada. Društvo na sredini terena trebao bi da mu pravi Mirko Ivanić, dok bi na levo krilo trebalo da sleti Osman Bukari.

Najveća dilema je na sledećoj poziciji - Vladimir Lučić koji je oduševio Bahara na posednjim utamicama, ili Olajinka ili Kraso. Imajući u vidu da je Olajinka totalno van forme izbor bise sveo na Lučića ili Krasoa, gde bi stranac trebalo da dobije blagu prednost s obzirom na veće iskustvo u važnim utakmicama kakva je ova. I za kraj napad. Mesto centralnog napača bi trebalo da zauzme Šerif Endiaje kao praktično jedini prvi špic u ekipi.

Republika

Foto: Starsport

 

Dakle, ovo je očekivanih Baharovih 11 za Lajpcig:

Crvena zvezda: (4-2-3-1): Glazer - Nedeljković, Điga, Dragović, Rodić, Stamenić, Hvang, Ivanić, Bukari, Kraso (Lučić), Endiaje.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading