PUKLA PETARDA U STAROJ PAZOVI! Kadeti Srbije DEKLASIRALI rivala!

Autor:

Sport

21.10.2023

19:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kadetska reprezentacija Srbije savladala je u prvom meču premijerne runde kvalifikacija za Evropsko prvenstvo Azerbejdžan i upisala ubedljivu pobedu od 5:1.

PUKLA PETARDA U STAROJ PAZOVI! Kadeti Srbije DEKLASIRALI rivala!

Foto: fss.rs

Utakmica je odigrana u Sportskom centru Fudbalskog saveza Srbije, u Staroj Pazovi, a posle prvog kola, "orlići" su prvi u Grupi 4, u kojoj su u svom prvom meču Luksemburg i Slovenija remizirali rezultatom 1:1.

Pobedu Srbije najavio je već u četvrtom minutu Đorđe Ranković, ali je to vođstvo poništeno autogolom Igora Bubanje u 11. minutu koji je nespretno reagovao i zatresao sopstvenu mrežu.

Ipak, "orlići" su već u 26. minutu ponovo imali gol prednosti, a tri minuta kasnije i dva pogotka više, zahvaljujući dvostrukom strelcu Stefanu Mladenoviću.

Do četvrtog gola Srbija je stigla u 59. minutu, kada je s "bele tačke" siguran bio Bogdan Kostić, da bi konačan rezultat postavio Eldin Bajramović u 87. minutu.

Izabranike Jovana Damjanovića 24. oktobra na istom mestu očekuje utakmica protiv Luksemburga, od 17 časova, dok tri dana kasnije sledi meč protiv Slovenije od 14 sati.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading