REPREZENTATIVAC SRBIJE UVEREN U POBEDU "ORLOVA"! Za Mađare ima jasnu PORUKU!

Autor:

Sport

11.10.2023

14:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbalska reprezentacija Srbije igra jednu od presudnih utakmica za plasman na Evropsko prvenstvo 2024. godine.

REPREZENTATIVAC SRBIJE UVEREN U POBEDU "ORLOVA"! Za Mađare ima jasnu PORUKU!

Foto: Starsport

Trening reprezentacije Srbije

Posle poraza na Marakani od Mađarske, Srbija je pred imperativom pobede protiv istog rivala, ali u Budimpešti. Vezista "orlova" Nemanja Gudelj uveren je da su njegovi saigrači daleko bolji od narednog rivala, uprkos neuspehu na našem najvećem stadionu.

- Biće drugačija utakmica nego u Beogradu. U prošlom meču nismo bili na našem nivou u prvom poluvremenu, dok smo u drugom odigrali odlično i tako bi trebalo da uđemo u ovaj što sledi. Pogotovo moramo da pokažemo borbenost i želju na terenu. Mislim da smo fudbalski bolji od Mađara, imamo mnogo kvalitetan tim, igrače u velikim klubovima, sada je sve do nas. Bitno je da izađemo na teren da pokažemo volju za pobedom, ostalo će doći na svoje - smatra Gudelj.

Iako mečevi protiv Mađarske i Crne Gore nose određeni pritisak, vezista Sevilje na to gleda sa osmehom.

Foto: Starsportphoto

 

- Mislim da nam taj pritisak odgovara. Nama to dobro dođe, to smo i ranije pokazivali. Selektor je rekao da su mu potrebni ratnici za ove dve utakmice i sasvim je u pravu. Mi smo u mentalnom smislu spremni za “rat”.

Posle dva primljena gola protiv Mađara, odbrana "orlova" izazvala je "crv sumnje" kod navijača.

- Kritika će uvek biti, ali nama odbranu ne čine tri-četiri igrača, nego se branimo sa svih 11. Pa, ako ima kritika, onda je to za ceo tim. Ali, smatram da je to sad nebitno, nego da mi izađemo na teren kao ratnici, da pokažemo volju, onda će i kvalitet doći do izražaja.

Iskusni vezista spreman je da odgovori na sve zahteve selektora Stojkovića, gde god da ga legendarni komandant sa klupe srpske reprezentacije postavi.

- Poznajem dobro pozicije i zadnjeg veznog, što sam tokom karijere više igrao, kao i štopera, što sam uglavnom u poslednje vreme. Na treneru je da odluči gde ću da igram, tu gde budem potreban, a jedino što znam je da ću dati sve od sebe, da probam da odradim posao koji se zahteva - istakao je Nemanja Gudelj.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading