ZVEZDIN SUPERMEN MILOJE O ŠANSAMA U LIGI ŠAMPIONA: Evo koliko bodova prognozira i koji je "UDEO MARAKANE"

Autor:

Sport

16.09.2023

14:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Oglasio se bivši trener crveno-belih.

ZVEZDIN SUPERMEN MILOJE O ŠANSAMA U LIGI ŠAMPIONA: Evo koliko bodova prognozira i koji je "UDEO MARAKANE"

Foto: Starsport

Vladan Milojević jedan je od najzaslužnijih za povratak Crvene zvezde na staze stare slave. U elitno klupsko fudbalsko takmičenje Ligu šampiona

Od milošte prozvan Supermen, legendarni trener govorio je o šansama aktuelnog tima u nastupajućnoj sezoni LŠ, u kojoj će prvak Srbije igrati u Grupi G sa Mančester sitijem, Lajpcigom i Jang Bojsom.

- Zvezda mi je dosta dala u životu i uticala na mene kao čoveka kroz mlađe selekcije i prvi tim. Imao sam san da joj uzvratim, pomognem. I srećan sam jer jesam. Ponosan sam na sve što smo uradili, sadašnje direktno učešće u Ligi šampiona povezano je uspesima generacije koju sam trenirao - rekao je Milojević za Sport klub i potom dodao:

- Stvarali smo veliki zalog, benefit se vidi. Ni u snovima ne bih mogao da zamsilim kad sam dolazio u Zvezdu da će danas igrati direktno u Ligi šampiona. Zasluge idu momcima, srodio sam se sa njima. Dobri su ljudi, pre svega, dali su maksimum i uspeli smo zajedno sa navijačima koji su nas gurali napred.

Zvezdu na premijeru u utorak od 21.00 očekuje vraški težak posao, gostovanje prvaku Evrope Mančester sitiju.

- Nema lakih grupa u Ligi šampiona. Zar neko može da kaže da je lako protiv, na primer, Benfike ili Porta. Kad uđete na ovaj nivo takmičenja, shvatite gde ste došli i koliko je delikatno - tvrdi Miloje i nastavlja:

- Složio bih se ljudima iz Zvezde, apsolutni smo favoriti protiv Jang bojsa. Borba za proleće u Evropi je realna. Veliki uspeh bi bio da se to i ostvari, bez obzira da li kroz Ligu Evrope ili Ligu šampiona. Nadam se osvajanju šest bodova u susretima sa Švajcarcima, videćemo koliko se može sa Lajpcigom. Doneće i Marakana koji bod. Raspored ide na ruku, dobro je da dolazi Jang bojs na Marakanu u drugom kolu. Posle toga su susreti sa Lajpcigom, pa put u Bern. Može se protiv njih tamo, uz podršku ljudi iz dijaspore na tribinama. Posle ćemo da pričamo o Mančester sitiju u Beogradu, hoće li biti nešto rasterećeniji i sa već obezbeđenim prvim mestom u grupi - zaključio je Vladan Milojević, koji je sa crveno-belima dvaput zaredom igrao u eliti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading