KRAJ SAGE: Aleksandar Mitrović novi fudbaler Al Hilala - snimak sve POTVRDIO?! (VIDEO)

Autor:

Sport

23.07.2023

16:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski reprezentativac se seli u Saudijsku Arabiju.

KRAJ SAGE: Aleksandar Mitrović novi fudbaler Al Hilala - snimak sve POTVRDIO?! (VIDEO)

Foto: Tanjug/AP

Napadač Fulama Aleksandar Mitrović

Aleksandar Mitrović, srpski fudbaler, zvanično postao novi član Al Hilala, objavio je klub na društvenim mrežama.

Dugo je trajala saga o odlasku reprezentativca Srbije u Saudijsku Arabiju. Naš napadač je tražio od Fulama da ga pusti iz kluba, ali su iz londonske ekipe to odbijali, već su pred Saudijce postavili nerealne zahteve.

Nakon te odluke Fulama, Mitrović je odlučio da neće više trenirati sa timom, javno je pokazao svoje nezadovoljstvo, što je prokomentarisao bio i Marko Silva, trener ovog tima.

Nije idealan scenario. Neće igrati sledeću utakmicu, ne radi sa timom. Ponekad igrači ispred sebe imaju pojedinačne odluke koje moraju da donesu. Pričao sam sa Mitrovićem, zna moje mišljenje o tome - rekao je Silva.

Ipak, očigledno je da je Aleksandrov metod uspeo, pa Englezi nisu imali kud, već da svog najboljeg igrača prodaju u Al Hilal. Verifikovani profil povezan sa klubom koji drže dobro upućene pristalice ekipe je objavio snimak, pa se u narednim satima očekuje i zvaničan potpis.

Mitroviću je ovo peti klub u karijeri, pošto je već nastupao za Partizan, Anderleht, Njukasl i Fulam.

Podsetimo, Aleksandar Mitrović važi za legendu Fulama i za ovaj tim je na 205 utakmica postigao 111 golova i dodao 22 asistencije.

Inače, Mitrović će se u Al Hilalu pridružiti Sergeju Milinkoviću Saviću, koji je pre nekoliko dana u isti klub došao iz rimskog Lacija, pa će tako srpski tandem u narednoj sezoni predvoditi tim koji sa klupe vodi Žorž Žesus.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
Branko2

23.07.2023 17:32

On i onaj SMS zajedno ?Kad imaš love a nemaš mozga