ARAPI ODUSTAJU OD MITROVIĆA?! Al Hilal našao PLAN B!

Autor:

Sport

19.07.2023

13:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prethodna dva puta uprava Saudijaca dobila je negativan odgovor sa Krejven Kotidža.

ARAPI ODUSTAJU OD MITROVIĆA?! Al Hilal našao PLAN B!

Foto: Tanjug/AP

Aleksandar Mitrović

Pokušavali su čelnici Al Hilala u dva navrata da se izbore za potpis najefikasnijeg igrača u istoriji srpske reprezentacije, ali je rukovodstvo Fulama obe ponude glatko odbilo.

Činilo se da će šeici nastaviti sa "podebljanom" ponudom da dođu do parafa najboljeg fudbalera "kotidžera" u poslednjih nekoliko sezona, međutim, po svoj prilici, promenili su smer i okrenuli se novim rešenjima.

Al-Hilal je navodno zainteresovan za potpisivanje špica Liverpula Luisa Dijaza, a moguće da su se čelni ljudi odlučili na ovaj potez jer su poslali već nekoliko ponuda Fulamu za Mitrogola, međutim, nisu dobili očekivani odgovor.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Luis Dijaz u meču protiv Mančester junajteda

Oni su već ovog leta uložili ogromna sredstva i spiskali 100 miliona funti, samo na tri potpisa: iz Premijer lige su stigli Ruben Neves (Vulverhempton) i Kalidou Kulibali (Čelsi), dok je još jedan srpski reprezentativac Sergej Milinković-Savić prešao iz Lacija.

Kao jedna od četiri ekipe koju podržava Fond za javna ulaganja (PIF), Al-Hilal želi da dodatno pojača svoj tim. U prethodnom periodu, odbijene su dve ponude ovog kluba za prvog strelca "orlova" Aleksandra Mitrovića, dok su im "ne" rekli i u Mančester sitiju, budući da su poslali 18.000.000 funti za Alžirca Rijada Mareza.

Ostaje da se vidi da li je Al Hilal odlučan da odjednom angažuje Srbina i Kolumbijca ili je Luzi Dijas rezervna opcija, pošto je sve izvesnije da Mitrović ovog leta neće otići na Bliski istok, uprkos njegovoj želji da napravi novi transfer u karijeri.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading