VLAHOVIĆ NAPUŠTA JUVENTUS: Ne, nije Čelsi - Dušan ide u evropskog GIGANTA?!

Autor:

Sport

10.07.2023

11:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srbin bi mogao da ode u jedan od najjačih klubova današnjice.

VLAHOVIĆ NAPUŠTA JUVENTUS: Ne, nije Čelsi - Dušan ide u evropskog GIGANTA?!

Foto: www.profimedia.rs

Dušan Vlahović u dresu Juventusa

Srpski napadač Dušan Vlahović je već nedeljama među glavnim temama u fudbalskim krugovima, a i dalje nije poznato u kom klubu će napadač reprezentacije Srbije nastaviti karijeru.

Jedna od opcija je da svakako ostane u Juventusu, pošto i dalje ima važeći ugovor, međutim, jasno je da se Vlahović nije uklopio u dekadentan fudbal koji forsira Masimilijano Alegri, trener torinskog kluba, pa je odlazak iz Torina svakako opcija.

Do sada se činilo da je najbliži potpisu našeg asa londonski Čelsi, ali se sada u trku uključio još jedan moćan tim, francuski PSŽ.

Kako prenosi Fabricio Romano, svakako najobavešteniji fudbalski novinar na svetu, PSŽ je ozbiljno zagrizao za Dušana, pošto se sprski golgeter nalazi među četiri napadača između kojih će "sveci" odabrati novog predvodnika svog napada.

Osim Parižana, Vlahović se visoko kotira i na listi Čelsija i Bajerna, ali prema Romanovim rečima, i dalje nije bilo ponude ova dva kluba za momka iz Zemuna. 

Videćemo kako će se na kraju završiti ova saga, svi se nadaju da neće trajati koliko i ona oko Sergeja Milinkovića Savića, jer, nema sumnje, Dušan Vlahović zaslužuje bolje od ovakvog Juventusa.

Podsetimo, Dušan je karijeru započeo u beogradskom Partizanu, a u Italiji je, osim za Juventus, igrao i za ekipu Fiorentine, odakle se 2022. godine preselio u Torino.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading