"BOMBA" NEĆE "EKSPLODIRATI": Dušan Vlahović RAZOČARAN!

Autor:

Sport

07.07.2023

08:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ništa od "transfera leta".

"BOMBA" NEĆE "EKSPLODIRATI": Dušan Vlahović RAZOČARAN!

Foto: www.profimedia.rs

Dušan Vlahović jedan je od fudbalera o kojima se najviše piše ovog leta.

Reprezentativac Srbije i fudbaler Juventusa na meti je nekoliko velikih evropskih klubova, a kao jedna od opcija figurirao je i minhenski Bajern.

Ipak, počasni predsednik nemačkog giganta, Uli Henes, razočarao je Dušana Vlahovića i istakao kako Bajern ne planira da pošalje ponudu za njega.

Nije imao dobru sezonu, ali se dokazao pre toga u Fiorentini, manjem klubu. Mislim, ipak, da nije u prvom planu u ovom trenutku - rekao je Henes.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Dušan Vlahović

 

Zatim je otkrio i zbog čega Vlahović nije u prvom planu. Naravno, u pitanju je Hari Kejn i njegov potencijalni dolazak u Minhen.

- On bi se savršeno uklopio kao napadač koji bi momentalno doneo uticaj. Dokazao se kao vrhunski napadač, i taj posao bi došao uz veoma malo rizika, ali velike mogućnosti. Doneo bi ogromno iskustvo i još veći kvalitet. Daje golove na sve načine, kompletan je napadač. Ima 29 godina, bio bi skupa investicija, ali bi momentalno pomogao Bajernu - zaključio je Uli Henes.

U narednih par dana trebalo bi da se utvrdi koja će biti sudbina Harija Kejna, a samim tim i Dušana Vlahovića.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading